Vill du jobba i den lilla kommunen med de stora möjligheterna då är du varmt välkommen till oss!

Munkedals kommun ligger mellan Göteborg och Oslo. Pendlingsmöjligheterna är många tack vare närheten till motor- och järnväg. Kommunen har ca 10 600 invånare och inom kommunens organisation arbetar runt 1000 medarbetare. Munkedal omges av fantastisk natur från det typiskt bohuslänska med salta bad och dramatiska berg till vacker fjällnatur med bra fiske- och vandringsmöjligheter. Vi har ett välmående näringsliv med stor potential, bra skolor på grund- och gymnasial nivå, vuxenutbildning, föreningar inom varierade områden, ett stort utbud av aktiviteter och mycket mer. Allt detta tillsammans med organisationen, föreningar, företagare och alla våra invånare utgör grunden för vad som gör vår kommun till det den är. Tillsammans är vi Munkedals kommun!

Barn och utbildningsförvaltningen består av två avdelningar - avdelning skola och avdelning förskola, samt kultur och fritid. I verksamheterna inom avdelning skola ingår alla skolformer från förskoleklass till vuxenutbildning.

Beskrivning

Du kommer att arbeta inom grundsärskolan inriktning ämnesområden tillsammans med andra pedagoger i ett arbetslag. Här erbjuder vi heldagsomsorg för elever som har funktionsnedsättning och vi arbetar inkluderande utifrån elevens förutsättningar. Hos oss får du möjlighet till ett varierande och kreativt arbete där du som medarbetare får vara delaktig i att utveckla vår verksamhet inom träningsskolan.

Kvalifikationer

För denna tjänst söker vi dig som har erfarenhet av att arbeta i träningsskola med en bakgrund som exempelvis fritidspedagog, elevassistent, lärare, förskollärare, barnskötare eller har en liknande utbildning som av arbetsgivaren bedöms som relevant för tjänsten. Det är önskvärt att du har tidigare erfarenhet av arbete med barn i behov av särskilt stöd inom särskola med inriktning mot autism.

Som person är du lugn, stabil och lyhörd och har förmågan att skapa en trygg miljö för eleverna, där barnens utveckling och lärande står i fokus. Du ser fördelarna med att samarbeta i arbetslag och är duktig på att skapa goda relationer till elever, kollegor och föräldrar. I denna roll behöver du ha en förmåga att prioritera och anpassa ditt arbetssätt efter verksamhetens behov och bidrar gärna med idéer och nya tankesätt för att driva arbetet framåt och vara med och utveckla samverkan mellan särskola och skola. Ett inkluderande arbetssätt ser du som en tillgång och med din kreativitet skapar du engagemang och motiverar till lärande. Har du erfarenhet av att arbeta med digitala hjälpmedel ser vi det som en fördel. Du behöver ha goda kunskaper i svenska språket, i såväl tal som skrift.

Övrigt

Tjänsten är ett vikariat på ett år med chans till förlängning.

Intervjuer hålls löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

Varmt välkommen med din ansökan!Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Augusti 2019
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 80%
Ort Munkedal
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/59
Kontakt
  • Mia Elofsson, rektor, 0524-18030
Facklig företrädare
  • Ingrid Rosell, Lärarförbundet, 0524-18000
Publicerat 2019-04-25
Sista ansökningsdag 2019-05-25

Tillbaka till lediga jobb