Vill du jobba i den lilla kommunen med de stora möjligheterna då är du varmt välkommen till oss!

Munkedals kommun ligger perfekt mellan Göteborg och Oslo. Pendlingsmöjligheterna är många tack vare närheten till E6:an. Kommunen har ca. 10 500 invånare och inom kommunens organisation arbetar runt 1000 medarbetare. Munkedal omges av fantastisk natur från det typiskt bohuslänska med salta bad och dramatiska berg till vacker fjällnatur med bra fiske- och vandringsmöjligheter.

Barn och utbildningsförvaltningen består av två avdelningar - avdelning skola och avdelning förskola, samt kultur och fritid. I verksamheterna inom avdelning skola ingår alla skolformer från förskoleklass till vuxenutbildning.

Vi söker nu förskollärare till Hällevadsholm och Dingle.

Varmt välkommen till Dingle och Hällevadsholms förskolor där vi tillsammans gör skillnad varje dag.

Dingle förskola ligger mitt i samhället och består av fem avdelningar med en stor inbjudande gård och närhet till skog. Plan för ombyggnation av förskolan är framtagen och påbörjad.

Hällevadsholms förskola består av tre avdelningar som ligger i anslutning till skolan mitt i samhället med vy över en liten sjö. Det finns en skolgård och en avskild del för förskolebarnen att leka på. Samt en liten innergård med möjlighet för odling och experiment.

Hos oss arbetar vi för att stärka barns förmågor, intressen och nyfikenhet genom att erbjuda en miljö som främjar lek, kreativitet och lustfyllt lärande. Vi arbetar för ökad delaktighet och inflytande, vilket är viktigt i vår verksamhet och ett av våra prioriterade mål. Som förskollärare i Munkedals kommun erbjuds du bland annat fri pedagogisk lunch, fria arbetskläder och fem fortbildningsdagar per läsår.

Arbetsuppgifter

Du ska bedriva och utveckla verksamheten i enlighet med förskolans läroplan och styrdokument. Du kommer tillsammans med kollegorna på avdelningen, förskollärare och barnskötare, att leda, planera, bedriva och dokumentera den pedagogiska verksamheten. Du arbetar dagligen med att skapa en trygg och lärorik miljö för våra barn, samt att ha ett nära samarbete med hemmet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad förskollärare.

Som person är du relationsskapande, idérik och initiativtagande. Du har lätt för att samarbeta samtidigt som du kan fatta beslut på egen hand. Vi söker dig som är flexibel och positiv med god kommunikationsförmåga. Du har god samarbetsförmåga och ett stort intresse av att utveckla det pedagogiska arbetet tillsammans med arbetslaget. Du har kunskap om ditt uppdrag utifrån läroplanen. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Även du som studerar till förskollärare eller som har erfarenhet inom förskolan kan bli aktuell för anställning. För tillsvidareanställning som förskollärare krävs dock förskollärarlegitimation.Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Övrigt

Tjänsten tillträds 190107 eller enligt överenskommelse.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2019-01-07 eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Hällevadsholm/Dingle
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/81
Kontakt
  • Monica Andrésen, 0524-18034
Facklig företrädare
  • Marielle Sandsten, Lärarförbundet, 0524-180 84
  • Pia Söderholm Karlsson, 0524-180 86
Publicerat 2018-06-19
Sista ansökningsdag 2018-07-29

Tillbaka till lediga jobb