Munkedalsskolan

Vill du jobba i den lilla kommunen med de stora möjligheterna?

Varmt välkommen till oss i Munkedals kommun!

Barn och utbildningsförvaltningen består av två avdelningar - avdelning skola och avdelning förskola, samt kultur och fritid. I verksamheterna inom avdelning skola ingår alla skolformer från förskoleklass till vuxenutbildning.

Vill du att alla elever ska få utveckla sin fulla potential? Klappar ditt hjärta extra för att skapa de bästa förutsättningarna för elever i behov av särskilt stöd? Då vill vi gärna få höra dig berätta mer om vad du kan tillföra vår verksamhet.

Munkedalsskolans Anpassade grundskola är en årskurs 1-9 skola där eleverna läser inriktning mot ämnesområden. Vi har tillhörande fritidshem och LSS verksamhet. Den är belägen i centrala Munkedal. På skolan arbetar engagerad och kunnig personal utifrån tanken att alla elever är allas ansvar. Vår målsättning är att alla som arbetar eller studerar vid Munkedalsskolan ska se sig som en viktig kugge i hjulet och få de bästa förutsättningarna för att utvecklas. Alla elever ska få utveckla sin fulla potential, men vägen till målet kan se mycket olika ut. 

Arbetsuppgifter

Anpassad Grundskola är en verksamhet som är anpassad efter elevens behov, vilket också ställer krav på dig att möta det på ett lyhört, strukturerat och lågaffektivt förhållningssätt. Som resurspedagog arbetar du för att skapa goda förutsättningar för lärande utifrån varje elevs individuella förmåga, och för att främja gemenskapen inom gruppen. Du är ett personligt stöd både i  lärandet, de sociala och omsorgsmässigt. Du är en viktig del av den anpassade grundskolans arbetslag där fokus är varje elevs utveckling och lärande. 

Du samarbetar med pedagoger och resurserna för att eleverna ska utvecklas och bli självständiga så långt det är möjligt. Det pedagogiska arbetet leds av lärare. Din arbetstid är förlagd både i skolan och på fritids och du bidrar till ett gott samarbete med elevens bästa i fokus.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har aktiveringspedagogexamen/stödpedagogexamen eller likande utbildning eller erfarenhet och som vill arbeta med elever i anpassad grundskola och elever i behov av särskilt stöd.  Vi ser gärna att du har erfarenhet av barn med olika funktionsvariationer, att du har arbetat med AKK och känner till TAKK. Du har också kunskap om och erfarenhet av barn med neuropsykiatriska funktionsvariationer och intellektuell funktionsnedsättning från utbildning och arbetslivserfarenhet. Ditt förhållningssätt är att barn gör rätt om de kan och du anpassar ditt bemötande och din kommunikation för att skapa förutsättningar för elever att tolka olika situationer och sammanhang. Du har god samarbetsförmåga, tar ansvar, är engagerad, flexibel och initiativrik. Du är lugn och möter eleverna lågaffektivt.

Villkor

Vi vill att du innan att anställning uppvisar ett utdrag ur belastningsregistret. Provanställning på tjänsten kan eventuellt komma tillämpas.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Munkedal
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/45
Kontakt
  • Camilla Eklund, 052418287
Facklig företrädare
  • Josefin Wik , 052418246
Publicerat 2023-05-26
Sista ansökningsdag 2023-06-18

Tillbaka till lediga jobb