Kultur och utbildningsförvaltningen, Avdelning skola, Svarteborg ro

Vill du jobba i den lilla kommunen med de stora möjligheterna?

Varmt välkommen till oss i Munkedals kommun!

Kultur- och utbildningsförvaltningen vill erbjuda den utbildning, omsorg och inspiration som våra små och stora medborgare behöver genom livets olika utvecklingsskeden. Kultur och utbildningsförvaltningen består av två avdelningar - avdelning skola och avdelning förskola och kultur och fritid. I verksamheterna inom avdelning skola ingår alla skolformer från förskoleklass till vuxenutbildning samt elevhälsan. Avdelning förskola innefattas av kommunens alla förskolor och dagbarnvårdarna samt kultur och fritid bestående av bibliotek, kulturskolan och ung fritid.

Vill du bidra till att utveckla våra elever till att nå sin fulla potential?  Vi välkomnar dig som vill utvecklas som lärare tillsammans med oss!

Som lärare på Centrumskolan 4-6 i Dingle kommer du tillsammans med en kollega dela klassansvar och undervisning i en av våra årskurser. Du kommer också att samarbeta med skolans elevhälsoteam och kollegor i lilla och stora arbetslaget. Skolan har en flexgrupp och särskild undervisningsgrupp för de elever med  behov av det. Speciallärare och specialpedagog är del av elevhälsan, likaså kurator och skolsköterska samt skolpsykolog.

Vi erbjuder Dig

 • En arbetsplats med nyrenoverade och tilltalande undervisningslokaler för att främja elevernas lärande.
 • Kollegor som vill utveckla verksamheten och där ett kollegialt lärande är en naturlig del av din arbetsdag hos oss.
 • Våra medarbetares hälsa är viktig för oss, både på och utanför arbetet, därför erbjuder vi bland annat ett generöst friskvårdsbidrag, rabatter på gymkort samt tillgång till träningslokalen Styrkan.

Beskrivning av jobbet

Du leder dina elever i klassrummet med en tydlighet i din kommunikation, mål och resultat. Våra ledord är kunskap, trygghet och trivsel. Vi hoppas det speglar din syn på ett gott klassrumsledarskap och att vi delar en gemensam målsättning att vi tillsammans vill skapa en skola vars lärande bygger på en vetenskaplig grund och där det råder goda förutsättningar för eleverna att nå målen. Du har erfarenhet av:

 • att vara en behörig lärare och har legitimation att undervisa i årskurs 4-6.
 • LGR22.
 • att arbeta med formativ bedömning.
 • IKT som en naturlig del i din undervisning och i ditt arbete.
 • och det är meriterande om du har behörighet att undervisa i NO, teknik, musik och erfarenhet av att arbeta språkutvecklande.

En av dina framgångsnycklar är din samarbetsförmåga som gör att du skapar förtroendefulla relationer med så väl elever, kollegor och vårdnadshavare på vår skola. Likväl som din förmåga att skapa struktur men också din flexibilitet och kreativitet att ta dig an oförutsedda situationer som uppstår. Om det är förmågor som du känner dig trygg i då väntar ett givande uppdrag för dig hos oss.

Några saker vi vill informera dig om

 • Innan anställning vill vi att du visar ett utdrag ur belastningsregistret.
 • Provanställning på tjänsten kan eventuellt komma att tillämpas.
 • Tjänsten kommer att tillsättas utifrån att erforderliga beslut fattas.

Vi kommer genomföra intervjuer löpande, så skicka gärna din ansökan redan idag!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Dingle
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/16
Kontakt
 • Sara , +4652418076
Facklig företrädare
 • Sveriges lärare, 0524-18000
Publicerat 2024-03-28
Sista ansökningsdag 2024-04-18

Tillbaka till lediga jobb