Barn och utbildningsförvaltningen

Vill du jobba i den lilla kommunen med de stora möjligheterna?

Varmt välkommen till oss i Munkedals kommun!

Kultur- och utbildningsförvaltningen vill erbjuda den utbildning, omsorg och inspiration som våra små och stora medborgare behöver genom livets olika utvecklingsskeden. Kultur och utbildningsförvaltningen består av två avdelningar - avdelning skola och avdelning förskola och kultur och fritid. I verksamheterna inom avdelning skola ingår alla skolformer från förskoleklass till vuxenutbildning samt elevhälsan. Avdelning förskola innefattas av kommunens alla förskolor och dagbarnvårdarna samt kultur och fritid bestående av bibliotek, kulturskolan och ung fritid.

Vill du vara med och skapa förutsättningar för våra barn och deras framtid i en kreativ och lärande miljö? 

Vi söker nu två kollegor till Hällevadsholms förskola som ligger i Munkedals kommun. Vår förskola har fina ljusa lokaler och består av tre åldersindelade avdelningar. Förskolan ligger i skolans lokaler. Det finns en stor skolgård att leka på och en lekplats med utsikt över sjön Slaängen. Förskolan har tillgång till skolans gymnastiksal och bibliotek samt även nära till skogen. Som förskollärare hos oss erbjuds du pedagogisk lunch, friskvårdsbidrag, fria arbetskläder och fem fortbildningsdagar per läsår.

Arbetsuppgifter

Som förskollärare på Hällevadsholms förskola kommer du med din kunskap och personlighet att få vara med om att sätta din prägel på verksamheten. Vi söker dig som trivs i utveckling och har ett starkt engagemang i barns lärande och utveckling. Ditt pedagogiska perspektiv ger dig förmågan att känna igen varje barns olikheter och agera utifrån dem. Det ansvarsfulla arbetet med barnen kommer du genomföra tillsammans med dina kollegor och med det gemensamma målet att skapa en lärorik och lekfull vardag.

Kvalifikationer

Vi söker Dig som är legitimerad förskollärare. Det är betydelsefullt att du har ett starkt engagemang och en hög nivå av kreativitet, som kommer präglas i barnens lärande och utveckling. Det ansvarsfulla arbetet ska du hantera med hög flexibilitet, som kommer att underlätta anpassningen för varje barn och skapa god trivsel. Deras olikheter ska du möta med förståelse och empati. Din samarbetsförmåga är din styrka för att skapa förtroendefulla relationer med så väl kollegor som med barnen och vårdnadshavarna på vår förskola. 

Villkor

Vi vill att du innan anställning uppvisar ett utdrag ur belastningsregistret. Provanställning på tjänsten kan eventuellt komma att tillämpas. Anställningsintervjuer kan komma att hållas löpande under ansökningstiden - så skicka gärna din ansökan redan idag.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Hällevadsholm
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/179
Kontakt
  • Gabriella Stenman, 052418034
Facklig företrädare
  • Lärarförbundet, 0702816006
Publicerat 2023-01-04
Sista ansökningsdag 2023-01-29

Tillbaka till lediga jobb