Välfärdsförvaltningen, Avdelning Vård och omsorg, Hemtjänst Munkedal

Vill du jobba i den lilla kommunen med de stora möjligheterna?

Varmt välkommen till oss i Munkedals kommun!

Välfärdsförvaltningens uppgift är att hjälpa människor som på grund av ålder, funktionsnedsättning, ekonomiska eller familjeproblem behöver olika former av stöd och hjälp. Välfärdsförvaltningen består av enheten kommunal primärvård och de tre avdelningarna vård och omsorg, stöd och IFO (individ och familjeomsorg). Avdelning vård och omsorg består av enheter inom äldreboenden och hemtjänst. Avdelning stöd innefattas av socialpsykiatri och LSS-boenden. Avdelning IFO består av socialtjänst, arbetsmarknadsenhet och biståndsenhet. Kommunal primärvård innefattar rehabilitering och sjukvård i hemmet.

Vill du ha ett meningsfullt arbete där du kan skapa ett stort värde för andra människor?

Nu söker vi inom Hemtjänsten Munkedal en undersköterska. Vill du vara en del av vår kompetenta, ansvars- och omsorgsfulla arbetsgrupp av undersköterskor? Vi strävar efter en stark gemenskap och gott samarbete för att främja en god arbetsmiljö, där vårt fokus ligger på välmående, hälsa och trygghet för våra äldre och medarbetare.

Ditt arbete kommer att innefatta den dagliga omvårdnaden av våra äldre, som du kommer att utföra med hög kvalité efter deras individuella behov och situationer som uppstår. Det ansvarsfulla arbetet består av stor delaktighet och dagliga observationer, i nära samarbete med dina kollegor för att kunna utföra insatser som bidrar till de äldres välmående såsom medicinskt omvårdnadsarbete efter delegering av sjuksköterska. Du ska erbjuda stöttning till våra äldre i hygienarbete, promenader, matlagning, samt sällskap som kommer att bidra till en meningsfull vardag. Kommunikation är dessutom en stor del av ditt arbete, där du skall möta både äldre och deras anhöriga på ett omtänksamt, förtroendegivande och respektfullt sätt. Vi använder mobiltelefoner som vårt dagliga verktyg för att registrera besök hos våra brukare.  

Kvalifikationer
Vi söker dig som fyllt 18 år och gått omvårdnadsprogrammet eller en annan utbildning som vi bedömer likvärdig.  I arbetet ingår dokumentation i systemet Combine och vi ser att du har god kunskap i svenska i både tal och skrift.  B-körkort är ett krav. 

I arbetet inom hemtjänsten ställs det stora krav på ett självständigt arbete och förmåga att hantera uppkomna och ibland stressande situationer, något som du både känner dig trygg i och hanterar med lugn. Du har en god samarbetsförmåga och delar gärna med dig av dina kunskaper och erfarenheter och är öppen för att lära dig av andra. Vidare kommer ditt professionella och respektfulla bemötande samt lyhördhet skapa förtroendefulla relationer med våra äldre, anhöriga och kollegor. Vi värdesätter din höga empatiska förmåga och stora engagemang för våra äldre människors välbefinnande, att se till deras olika behov är en självklarhet för dig. Vi ser fram emot din positiva inställning som kommer bidra till ett positivt arbetsklimat. Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet.

Arbetstiderna är förlagda till dag, kväll och helg. 

Några saker vi vill informera dig om

För att bli aktuell för anställning vill vi att du uppvisar ett utdrag från belastningsregistret vid intervjutillfället. Beställ redan nu registerutdrag 442,7 på polisens hemsida: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ Tjänsten är kostnadsfri.

Före anställning måste du kunna uppvisa intyg om skyddad yrkestitel undersköterska från Socialstyrelsen.

Vi kommer arbeta med löpande urval, så skicka gärna din ansökan redan idag.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Munkedal
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/41
Kontakt
  • Sara Karlsson , 0524-18192
Facklig företrädare
  • Kommunal, 0524-18278
Publicerat 2024-06-03
Sista ansökningsdag 2024-06-23

Tillbaka till lediga jobb