Välfärdsförvaltningen, Avdelning Stöd, LSS ass och kontakt

Vill du jobba i den lilla kommunen med de stora möjligheterna?

Varmt välkommen till oss i Munkedals kommun!

Välfärdsförvaltningens uppgift är att hjälpa människor som på grund av ålder, funktionsnedsättning, ekonomiska eller familjeproblem behöver olika former av stöd och hjälp. Välfärdsförvaltningen består av enheten kommunal primärvård och de tre avdelningarna vård och omsorg, stöd och IFO (individ och familjeomsorg). Avdelning vård och omsorg består av enheter inom äldreboenden och hemtjänst. Avdelning stöd innefattas av socialpsykiatri och LSS-boenden. Avdelning IFO består av socialtjänst, arbetsmarknadsenhet och biståndsenhet. Kommunal primärvård innefattar rehabilitering och sjukvård i hemmet.

Vill du arbeta som personlig assistent till en av våra brukare? Då vill vi gärna ha en dialog med dig.

Som personlig assistent för vår brukare består dina arbetsuppgifter av personlig omvårdnad samt HSL-delegerade arbetsuppgifter. I arbetet ingår även hushållssysslor som städ, tvätt, inköp med mera. Arbetet bedrivs främst i personens hem men innebär även aktiviteter utanför hemmet, som besök till sjukhus, inköp, promenader med mera. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Det är dokumentationskrav i tjänsten, så du ska behärska svenska i tal och text. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper, du behöver vara lyhörd, inkännande och empatisk. 

Villkor

Arbetstiden för tjänsten är i nuläget morgon/dag/kväll och natt.

Anställningsform Sommarjobb/Säsongsanställning
Anställningens omfattning Deltid
Löneform Timlön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Munkedal
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/38
Kontakt
  • Katarina Hansson, +4652418154
Facklig företrädare
  • Kommunal, 0524-18278
Publicerat 2024-06-03
Sista ansökningsdag 2024-06-18

Tillbaka till lediga jobb