Välfärdsförvaltningen, Avdelning Vård och omsorg, Allégården 1

Vill du jobba i den lilla kommunen med de stora möjligheterna?

Varmt välkommen till oss i Munkedals kommun!

Välfärdsförvaltningens uppgift är att hjälpa människor som på grund av ålder, funktionsnedsättning, ekonomiska eller familjeproblem behöver olika former av stöd och hjälp. Välfärdsförvaltningen består av enheten kommunal primärvård och de tre avdelningarna vård och omsorg, stöd och IFO (individ och familjeomsorg). Avdelning vård och omsorg består av enheter inom äldreboenden och hemtjänst. Avdelning stöd innefattas av socialpsykiatri och LSS-boenden. Avdelning IFO består av socialtjänst, arbetsmarknadsenhet och biståndsenhet. Kommunal primärvård innefattar rehabilitering och sjukvård i hemmet.

Vill du ha ett meningsfullt arbete där du kan skapa ett stort värde för andra människor?

Nu söker vi på Allégården en undersköterska med specialistkompetens inom demens. Vi strävar efter en stark gemenskap och gott samarbete för att främja en god arbetsmiljö, med fokus på välmående, hälsa och trygghet för våra äldre och medarbetare.

Som undersköterska innefattas ditt arbete av den dagliga omvårdnaden av våra äldre, som du kommer att utföra med hög kvalité efter deras individuella behov och situationer som uppstår. Det ansvarsfulla arbetet består av stor delaktighet och dagliga observationer, i nära samarbete med dina kollegor för att kunna utföra insatser som bidrar till de äldres välmående. Du ska erbjuda stöttning till våra äldre i hygienarbete, promenader, matsituationer samt sällskap som kommer att bidra till en meningsfull vardag. 

I uppdraget ingår också att agera metodstöd som innebär att du ansvarar för kvaliteten för våra boende och att uppsatta mål nås och du förväntas leda och stötta din kollegor i frågor om kvalitet och bemötande. Du planerar personalbemanning i förhållande till mål och kvalitet för den boende, det kan innebära omfördelning av personalresurser utifrån den boendes behov. Vidare så vid in- och utflyttning  på boendet kommer du vara behjälplig. När vi får nya medarbetare ansvarar du för att de introduceras på bästa sätt, så att de kommer in i teamets arbetssätt. Arbetet innebär nära samarbete med medarbetare och enhetschef. Helgtjänstgöring förekommer varannan helg.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska med kvalificerad yrkesutbildning inom äldrevård. Vi vill att du har specialkompetens inom demens och erfarenhet från likvärdigt arbete. Du har god kännedom om lagar som styr vår verksamhet och god IT-vana.

Vi söker dig som vill vara med och utveckla kvaliteten för våra boende med initiativrikedom och förmåga att se nya lösningar. Du trivs i rollen att handleda, har lätt för att samarbeta och ger alla ett professionellt bemötande. Du har förmågan att vara lyhörd och se människors specifika behov och därmed kunna tillgodose dem individuellt. Vidare kommer din lyhördhet också skapa förtroendefulla relationer med våra äldre, anhöriga och kollegor. En av dina styrkor är ditt genuina människointresse och respekten för individen.  Din personliga lämplighet är av stor vikt för oss, 

Övrigt

För att bli aktuell för anställning vill vi att du uppvisar ett utdrag från belastningsregistret vid intervjutillfället. Beställ redan nu registerutdrag 442,7 på polisens hemsida: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ Tjänsten är kostnadsfri.

Vi kommer arbeta med löpande urval, så skicka gärna din ansökan redan idag.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Munkedal
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/92
Kontakt
  • Enhetschef Sara Karlsson, 0524-18452
Facklig företrädare
  • Kommunal, 0524-18278
Publicerat 2022-09-22
Sista ansökningsdag 2022-10-16

Tillbaka till lediga jobb