Vill du jobba i den lilla kommunen med de stora möjligheterna då är du varmt välkommen till oss!

Munkedals kommun ligger perfekt mellan Göteborg och Oslo. Pendlingsmöjligheterna är många tack vare närheten till E6:an. Kommunen har ca. 10 500 invånare och inom kommunens organisation arbetar runt 1000 medarbetare. Munkedal omges av fantastisk natur från det typiskt bohuslänska med salta bad och dramatiska berg till vacker fjällnatur med bra fiske- och vandringsmöjligheter.

Barn och utbildningsförvaltningen består av två avdelningar - avdelning skola och avdelning förskola, samt kultur och fritid. I verksamheterna inom avdelning skola ingår alla skolformer från förskoleklass till vuxenutbildning.

Beskrivning

Bruksskolan är en skola med ca 230 elever i åk F-6. Till verksamheten hör även ett fritidshem bestående av två avdelningar med ca 130 elever. Vi arbetar utifrån ett helhetsperspektiv med fokus på barns personliga och kunskapsmässiga utveckling. Skolan ligger underbart vackert med närhet till skog, sjö och friluftsområde. Skolan har som målsättning att arbeta hälsofrämjande med naturen som en viktig del i undervisningen där rörelse och kunskaper blir en naturlig del i barns utveckling. 

Arbetsuppgifter

Du ingår i ett arbetslag där ni organiserar, planerar och leder verksamheten utifrån gällande styrdokument och skolans hälsofrämjande inriktning.

Du som söker arbete hos oss ska se det som en självklarhet att använda vår utemiljö som en del i lärandet. Tjänsten är i huvudsak inriktad mot åk 4-6.

Vi söker nu en god lagspelare som ser samarbete med elever, vårdnadshavare och kollegor i arbetslaget som en viktig arena, där undervisning formas och utvecklas utifrån våra elevers olika behov. 

Arbetet kräver att du är flexibel då tjänsten kan innebära undervisning i flera klasser.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad grundskollärare för undervisning i åk 4-6, i första hand i ämnena Idrott och Hälsa och No ämnen. Meriterande är om du är legitimerad i fler av grundskolans ämnen.

Du ska ha god datavana och kunna använda IKT som ett av många verktyg för lärande. Självklart är du väl förtrogen med Lgr 11.

Viktigt att du med din personlighet bidrar till arbetsglädje och ett positivt samarbetsklimat  att du är tydlig och lyhörd.

Villkor

Din ansökan vill vi ha senast 190407

Intervjuer sker löpande under rekryteringsprocessen och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. 

Tjänsten tillträds 2019-08-12.

Tjänsten är en ferieanställning.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Munkedal
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/8
Kontakt
  • Louise Olsson, 0524-18265
Facklig företrädare
  • Lärarförbundet, 0524-18000
  • Lärarnas riksförbund, 0524-18000
Publicerat 2019-03-04
Sista ansökningsdag 2019-04-21

Tilbake til ledige stillinger