Sektor Barn och Utbildning, Centrala resursen

Vill du jobba i den lilla kommunen med de stora möjligheterna då är du varmt välkommen till oss!

Munkedals kommun ligger perfekt mellan Göteborg och Oslo. Pendlingsmöjligheterna är många tack vare närheten till E6:an. Kommunen har ca. 10 500 invånare och inom kommunens organisation arbetar runt 1000 medarbetare. Munkedal omges av fantastisk natur från det typiskt bohuslänska med salta bad och dramatiska berg till vacker fjällnatur med bra fiske- och vandringsmöjligheter.

Barn och utbildningsförvaltningen består av två avdelningar - avdelning skola och avdelning förskola, samt kultur och fritid. I verksamheterna inom avdelning skola ingår alla skolformer från förskoleklass till vuxenutbildning.

Beskrivning

Som logoped medverkar du i skolans elevhälsoarbete på individ-, grupp- och organisationsnivå. Logopeden arbetar med handledning, konsultation, råd och stöd till elever och föräldrar, utredning samt utbildning riktad till skolans personal. Logopeden skall bidra med logopedisk kunskap till den pedagogiska verksamheten.

Elevhälsan arbetar främst förebyggande och hälsofrämjande samt verkar för att alla elever ska nå utbildningens mål. Som logoped arbetar du med förebyggande elevhälsoarbete och har ett nära samarbete med skolans elevhälsoteam, lärare, vårdnadshavare och även organisationer och myndigheter utanför skolan. Du ingår tillsammans med skolsköterskor, psykologer och kuratorer i Resursteamet, som är Munkedal kommuns centrala elevhälsoteam. I kommunen arbetar ytterligare en logoped, med inriktning på förskolan.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad logoped. Erfarenhet av arbete med barn och ungdomar är meriterande. God datavana är en fördel, då all dokumentation sker i datajournal PMO. Du är intresserad av att arbeta med förebyggande hälsoarbete och har ett bra bemötande, kan skapa förtroende hos barn/ungdomar, har god förmåga att planera och prioritera samtidigt som du kan vara flexibel i de situationer som kräver det. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.


Välkommen med din ansökan!Anställningsform Fast stilling
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Munkedal
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/5
Kontakt
  • Mia Elofsson, 0524-18030
Publicerat 2019-01-22
Sista ansökningsdag 2019-02-22

Tilbake til ledige stillinger