Vill du jobba i den lilla kommunen med de stora möjligheterna då är du varmt välkommen till oss!

Munkedals kommun ligger perfekt mellan Göteborg och Oslo. Pendlingsmöjligheterna är många tack vare närheten till E6:an. Kommunen har ca. 10 500 invånare och inom kommunens organisation arbetar runt 1000 medarbetare. Munkedal omges av fantastisk natur från det typiskt bohuslänska med salta bad och dramatiska berg till vacker fjällnatur med bra fiske- och vandringsmöjligheter.

Barn och utbildningsförvaltningen består av två avdelningar - avdelning skola och avdelning förskola, samt kultur och fritid. I verksamheterna inom avdelning skola ingår alla skolformer från förskoleklass till vuxenutbildning.

Beskrivning

Välkommen till vår nya organisation vid Centrumskolan i Dingle!

Svarteborgs rektorsområde består av 2 grundskolor. Centrumskolan i Dingle och Hällevadsholms skola i Hällevadsholm och totalt finns 220 elever. Från och med hösten -18 blir skolorna stadieindelade med åk F-3 i Hällevadsholm och åk 4-6 på Centrumskolan i Dingle.

Du kommer att få vara med och utveckla en helt ny organisation och vara med och påverka verksamhetens utformning. Skolan är belägen i centrala Dingle och på skolan arbetar engagerade och kunniga pedagoger utifrån tanken att alla elever är allas ansvar.

För att nå goda resultat både som elev och arbetstagare ser vi trygghet, trivsel och känslan av att vara med och påverka som centrala ledord i allt vi gör och vi jobbar ständigt för att bli bättre inom dessa områden.

Vi ser elevernas vårdnadshavare som en viktig samarbetspartners i allt vi gör och ser ett gott samarbete mellan hem och skola som en framgångsfaktor.

Arbetsuppgifter

Vi söker lärare för undervisning i år 4-6 och med mentorskap för år 4.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har lärarexamen och legitimation för åldrarna 4-6 och gärna med inriktning MA/NO. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och söker dig som har lätt för att samarbeta och förmåga att skapa goda relationer. Som person är du trygg, stabil och inger förtroende. Du är driven och kan ta egna initiativ. 

Övrigt

Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, så vänta inte med att ansöka. 

Varmt välkommen med din ansökan!Anställningsform Fast stilling
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 3
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Munkedal
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/87
Kontakt
  • Maria Edfors Kullander, rektor, 0524-18076
Facklig företrädare
  • Ingrid Rosell, Lärarförbundet, 0524-18000
Publicerat 2018-06-28
Sista ansökningsdag 2018-07-22

Tilbake til ledige stillinger