Vill du jobba i den lilla kommunen med de stora möjligheterna då är du varmt välkommen till oss!

Munkedals kommun ligger perfekt mellan Göteborg och Oslo. Pendlingsmöjligheterna är många tack vare närheten till E6:an. Kommunen har ca. 10 500 invånare och inom kommunens organisation arbetar runt 1000 medarbetare. Munkedal omges av fantastisk natur från det typiskt bohuslänska med salta bad och dramatiska berg till vacker fjällnatur med bra fiske- och vandringsmöjligheter.

Barn och utbildningsförvaltningen består av två avdelningar - avdelning skola och avdelning förskola, samt kultur och fritid. I verksamheterna inom avdelning skola ingår alla skolformer från förskoleklass till vuxenutbildning.

Beskrivning

Inför vt 2019 söker Munkedalskolan idrottslärare.

Munkedalskolan är en f-6 skola med tillhörande fritidshem. Skolan är belägen i centrala Munkedal. På skolan arbetar engagerade och kunniga pedagoger utifrån tanken att alla elever är allas ansvar. Vår målsättning är att alla som arbetar eller studerar vid Munkedalskolan ska se sig som en viktig kugge i hjulet och utvecklas och växa till sin fulla potential. Detta gäller både elever och personal på skolan.

Tanken är att alla elever ska utveckla sin fulla potential mot målet men att vägen mot målet kan se mycket olika ut. Som ett resultat av detta jobbar vi utifrån tesen att rättvist inte alltid behöver betyda att alla gör lika.

För att nå goda resultat både som elev och arbetstagare ser vi trygghet, trivsel och känslan av att vara med och påverka som centrala ledord i allt vi gör och vi jobbar ständigt för att bli bättre inom dessa områden.

Vi ser elevernas vårdnadshavare som en viktig samarbetspartners och ser ett gott samarbete mellan hem och skola som en framgångsfaktor.

Arbetsuppgifter

Din arbetsuppgift är att vara idrottslärare för år 1, 3, 4, 5, 6 samt hemkunskapslärare för år sex.

Du är till stora delar ensam ansvarig på skolan för dessa ämnen. Vi har dock ännu en idrottslärare som i huvudsak är klasslärare men som kan vara ett stöd för dig när det gäller att bolla idéer inom idrottsämnet osv.

När det gäller hemkunskap vilket är en liten del av ditt uppdrag blir du ensam ansvarig på skolan för ämnet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad lärare för åldrarna 1-6 och har legitimation att undervisa i  idrott och hemkunskap. Vi ser gärna att du är legitimerad i fler ämnen såsom Sv, Ma, Eng, So, No.

Tjänsten som tillsätts utannonseras som en tillsvidareanställning. Tanken är dock att vår nuvarande idrottslärare som skall vara föräldraledig kommer tillbaka efter sin föräldraledighet och då återtar ansvaret för idrott och hemkunskap och den person vi anställt på tjänsten kommer få arbetsuppgifter som klasslärare.

Vi söker dig som är legitimerad lärare och har erfarenhet av att arbeta som lärare.

Vi ser att det är viktigt att du är en god lagspelare som stämmer in på det arbetssätt som vi beskriver ovan.

Är du en person som stämmer in på denna beskrivning är vi säkra på att du kommer passa in och kommer att trivas på vår skola.

Övrigt

Rekrytering kommer ske fortlöpande under ansökningstiden varför vi ser att du söker så snart du bestämt dig för det.Anställningsform Vast dienstverband
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Munkedal
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/174
Kontakt
  • Charlotta Liljedahl/rektor, 0524-18240, 0703-118240
Facklig företrädare
  • Carina Fredgren, 0524-18245
Publicerat 2018-12-17
Sista ansökningsdag 2019-01-17

Terug naar vacatures