Kommunstyrelsens förvaltning, HR-avdelningen

Vill du jobba i den lilla kommunen med de stora möjligheterna?

Varmt välkommen till oss i Munkedals kommun!

Kommunstyrelsens förvaltnings uppgift är att stödja, ge service och se till att lagar och regler följs inom respektive expertområde, till våra kärnverksamheter i kommunen. Kommunstyrelsens förvaltning består av avdelningarna ekonomi, administration, HR och löneenheten.

Vill du bidra till arbetsplatser där våra medarbetare trivs, mår bra, utvecklas och väljer att stanna? Då har vi uppdraget för dig!

Vi arbetar för att ständigt skapa förutsättningar för våra chefer att växa och utvecklas i sina roller. Vi, tillsammans med dem, arbetar genom våra värdeord mod, engagemang, tydlighet och tillit. Du ser värdet i den skillnad vi har möjlighet att göra varje dag på jobbet och hos oss blir du en del av vårt team bestående av fyra kollegor och HR-chef.

Beskrivning av jobbet

Med ett coachande förhållningssätt och stort engagemang ger du ett verksamhetsnära stöd i både operativa och strategiska frågor inom samtliga HR-processer till våra rektorer inom kultur- och utbildningsförvaltningen, säkerställer det löpande HR-arbetet samt driver och utvecklar processer. Du erbjuds ett omväxlande uppdrag inom HR-området såsom arbetsrätt, arbetsmiljö, rehabilitering, samverkan och kontakt med fackliga organisationer. I tjänsten ingår också att samordna och tillsammans med verksamheterna driva arbetet med kompetensförsörjning.

Ditt specialistområde kommer att vara arbetsmiljö och du ansvarar kommunövergripande att driva utvecklingen, utbilda och initiera aktiviteter inom arbetsmiljöområdet.

Kvalifikationer

Vi söker dig med relevant akademisk examen inom personal- och arbetslivsområdet eller annan utbildning som vi bedömer likvärdig. Vi ser gärna att du har några års arbetslivserfarenhet inom HR-området och genom tidigare yrkesroller har vanan av att möta människor och agera professionellt i det konsultativa stödet till våra chefer. Vi värdesätter dina kunskaper inom arbetsmiljö, arbetsrätt, avtal och förhandlingar, meriterande om du har fördjupad kunskap inom arbetsmiljö, förebyggande och främjande friskfaktorer i arbetslivet samt rehabilitering. Du är en van användare av IT-system, Office-paketet och har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.

Detta är en tjänst för dig som är lyhörd för verksamheternas behov och har förmågan att skapa förtroendefulla relationer och ett gott samarbete mellan chefer, medarbetare och samverkanspartners. Arbetet kommer bedrivas både i nära samarbeten och självständigt. Ditt lösningsorienterade förhållningssätt kommer vara dig till gagn när du ska analysera, strukturera och prioritera mellan olika arbetsuppgifter. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vill du bli en del av oss? Då kommer du till ett team med högt engagemang och som tillsammans utvecklar vårt professionella HR-stöd för att ligga i framkant. Vi kan erbjuda dig en god arbetsgemenskap med mycket glädje och ett inspirerande jobb i en omväxlande tid med många intressanta kontakter.

Några saker som vi vill informera dig om

  • Vi vill att du innan anställning uppvisar ett utdrag ur belastningsregistret.
  • Provanställning kan eventuellt komma att tillämpas för tjänsten.
Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Enligt avtal
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Munkedal
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/43
Kontakt
  • Pernilla Niklasson, 0524-18172
Facklig företrädare
  • Vision, 0524-18370
Publicerat 2024-06-19
Sista ansökningsdag 2024-07-28
Sök jobbet

Dela länkar

Tillbaka till lediga jobb