Barn och utbildningsförvaltningen, Svarteborg ro

Vill du jobba i den lilla kommunen med de stora möjligheterna då är du varmt välkommen till oss!


Munkedals kommun ligger perfekt mellan Göteborg och Oslo. Pendlingsmöjligheterna är många tack vare närheten till E6:an. Kommunen har ca. 10 500 invånare och inom kommunens organisation arbetar runt 1000 medarbetare. Munkedal omges av fantastisk natur från det typiskt bohuslänska med salta bad och dramatiska berg till vacker fjällnatur med bra fiske- och vandringsmöjligheter.

Barn och utbildningsförvaltningen består av två avdelningar - avdelning skola och avdelning förskola, samt kultur och fritid. I verksamheterna inom avdelning skola ingår alla skolformer från förskoleklass till vuxenutbildning.

Hällevadsholms skola ligger i en vacker och lugn miljö intill en liten sjö, med närhet till en fantastisk natur och utomhusmöjligheter. I byggnaden finns förutom skola även förskola. Skolan har ca 125 elever i åldern förskoleklass till årskurs 3. Skolan har som ledord trygghet, trivsel och studiero. Vi arbetar aktivt med vår värdegrund och vi är mitt inne i ett spännande utvecklingsarbete för ökad måluppfyllelse. Vårt mål är en skola att längta till, en skola dit lärare och annan personal söker sig för att arbeta och där eleverna trivs och utvecklas. 

Vi arbetar i årskursarbetslag och gör grupper utifrån barnens behov, vi har inte traditionella klasser. Grupperna är flexibla, liksom hela vår verksamhet och vi hjälps åt för att skapa en så optimal lärandemiljö som möjligt för varje elev.

Vi söker nu en lärarassistent till Hällevadsholms skola. 

Som lärarassistent blir du en del av det pedagogiska sammanhanget och arbetar nära skolans årskursarbetslag och övrig personal.

Vi söker en person som ska vara ett stöd för lärare både i klassrummet, på elevernas raster och med administrativa arbetsuppgifter. De administrativa uppgifterna kan exempelvis vara att förbereda undervisningsmaterial, vara behjälplig vid kartläggningar av elevers individuella behov, men även att stötta enskilda elever i klassen.

Kvalifikationer

Lärarassistentutbildning är ett krav. Vi vill även att du har erfarenheter av att arbeta med barn. Vi söker dig som är positiv och lösningsfokuserad och som bidrar till ett gott arbetsklimat. Flexibilitet är ett måste. Stor vikt vid personlig lämplighet. 

Anställningsform Contrat de durée déterminée, plus long que 6 mois
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Munkedal
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/95
Kontakt
  • Maud Florén, 0524-18276
Facklig företrädare
  • Kommunal, 0524-18278
Publicerat 2019-10-28
Sista ansökningsdag 2019-11-24

Retour aux postes vacants