Vill du jobba i den lilla kommunen med de stora möjligheterna då är du varmt välkommen till oss!

Munkedals kommun ligger perfekt mellan Göteborg och Oslo. Pendlingsmöjligheterna är många tack vare närheten till E6:an. Kommunen har ca. 10 500 invånare och inom kommunens organisation arbetar runt 1000 medarbetare. Munkedal omges av fantastisk natur från det typiskt bohuslänska med salta bad och dramatiska berg till vacker fjällnatur med bra fiske- och vandringsmöjligheter.

Barn och utbildningsförvaltningen består av två avdelningar - avdelning skola och avdelning förskola, samt kultur och fritid. I verksamheterna inom avdelning skola ingår alla skolformer från förskoleklass till vuxenutbildning.

Beskrivning

Bruksskolan är en skola med ca 230 elever, F-åk 6. Till verksamheten hör aven fritidshem med två avdelningar, ca 130 elever. Vi arbetar utifrån ett helhetsperspektiv med fokus på våra elevers personliga och kunskapsmässiga utveckling. 

Skolan ligger vackert med närhet till skog, sjö och friluftsområde. Skolan har som målsättning att arbeta hälsofrämjande med rörelse och naturen som en viktig del i undervisningen.

Arbetsuppgifter

Du ingår i ett arbetslag där ni organiserar, planerar och leder verksamheten utifrån gällande styrdokument och skolans hälsofrämjande inriktning.

Du som söker arbete hos oss ska se det som en självklarhet att använda vår utemiljö som en del i lärandet. Tjänsten är i huvudsak inriktad mot åk 1-3. Eftersom tjänsten kan innebära undervisning i flera klasser krävs av dig att du är flexibel och en god lagspelare där samarbete med elever, vårdnadshavare och övriga kollegor i arbetslaget är en viktig arena för våra elevers utveckling.  

Kvalifikationer

Vi söker din som är utbildad grundskollärare med inriktning åk 1-3. Du får gärna vara nyutexaminerad. Du behöver ha en god datavana och kunna använda IKT som ett av många verktyg för lärande. Självklart är du väl förtrogen med Lgr 11.

Den vi söker ska vara initiativrik, noggrann och tematiskt kunna  fläta ihop undervisningen i skolans olika ämnen för att på så sätt bygga en helhet för våra elevers kunskapsutveckling.

Vi ser det som viktigt att du med din personlighet bidrar till arbetsglädje och bidrar till ett positivt samarbetsklimat och att du är lösningsorienterad.

Övrigt

Intervjuer sker löpande under rekryteringsprocessen och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens utgång.

Tjänsten är en ferieanställning.

Välkommen med din ansökan!Anställningsform Contrat de durée indéterminée
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Munkedal
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/12
Kontakt
  • Louise Olsson, 0524-18265
Facklig företrädare
  • Lärarförbundet, 0524-18000
  • Lärarnas riksförbund, 0524-18000
Publicerat 2019-03-04
Sista ansökningsdag 2019-04-07

Retour aux postes vacants