Välfärdsförvaltningen, Avdelning Vård och omsorg, Ekebacken

Vill du jobba i den lilla kommunen med de stora möjligheterna?

Varmt välkommen till oss i Munkedals kommun!

Välfärdsförvaltningens uppgift är att hjälpa människor som på grund av ålder, funktionsnedsättning, ekonomiska eller familjeproblem behöver olika former av stöd och hjälp. Välfärdsförvaltningen består av enheten kommunal primärvård och de tre avdelningarna vård och omsorg, stöd och IFO (individ och familjeomsorg). Avdelning vård och omsorg består av enheter inom äldreboenden och hemtjänst. Avdelning stöd innefattas av socialpsykiatri och LSS-boenden. Avdelning IFO består av socialtjänst, arbetsmarknadsenhet och biståndsenhet. Kommunal primärvård innefattar rehabilitering och sjukvård i hemmet.

Vill du ha ett meningsfullt arbete där du kan skapa ett stort värde för andra människor? Nu söker vi två undersköterskor till Ekebackens korttidsboende för vikariat och möjlighet till tillsvidareanställning.

Tjänsten omfattar alla de arbetsuppgifter som undersköterskor brukar utföra på ett vård- och omsorgsboende såsom personlig omvårdnad, social omsorg, delegerad HSL samt serviceinsatser. Arbetet på ett korttidsboende är lite annorlunda eftersom brukarna oftast stannar en kortare tid.  Det gör att arbetet blir än mer omväxlande och utvecklande. Det finns många olika anledningar till att man beviljas korttidsvistelse, vilket ställer höga krav på vår kompetens. Den sociala dokumentationen och vårt bemötande av brukare och anhöriga är en viktig del i arbetet. Vi arbetar utifrån allas rätt till självbestämmande genom att stötta brukarna i olika situationer och genom att motivera dem till att få en meningsfull vardag.

På korttiden delar vi tankar och idéer med varandra för att se vad vi kan göra bättre för våra brukare och för att utveckla vårt teamarbete. Din roll kommer även innebära ett nära samarbete med biståndshandläggare, sjuksköterskor, arbetsterapeuter och fysioterapeuter. För denna tjänst är arbetstiderna rullande dag/kväll och varannan helg.

Kvalifikationer

Vi är en arbetsplats som präglas av mycket samarbete, glädje och gemenskap. Vi söker dig som är utbildad undersköterska, gärna att du kan uppvisa din skyddade yrkestitel. Du har erfarenhet av omvårdnad och säkra personförflyttningar och du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift samt goda datorkunskaper. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att ha arbetat på korttidsboende. 

Som person tycker du om att arbeta i ett högt tempo, har lätt för att växla mellan arbetsuppgifter och är van vid att snabbt kunna prioritera om. Erfarenhet av demens eller andra kognitiva funktionsnedsättningar, lågaffektivt bemötande, arbete med BPSD och IBIC är ett stort plus. För tjänsten lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Vikariat med omfattning 75%. Start 240401 till och med 240930. Finns möjlighet att tjänsten övergår i en tillsvidareanställning. 

Övrigt

För att bli aktuell för anställning vill vi att du uppvisar ett utdrag från belastningsregistret vid intervjutillfället. Beställ redan nu registerutdrag 442,7 på polisens hemsida: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ Tjänsten är kostnadsfri.

Vi kommer arbeta med löpande urval, så skicka gärna din ansökan redan idag.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde 20240401
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 75%
Ort Munkedal
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/12
Kontakt
  • Pernilla Jansson, +4652418460
Facklig företrädare
  • Kommunal, 0524-18278
Publicerat 2024-02-28
Sista ansökningsdag 2024-03-17

Tillbaka till lediga jobb