Munkedals kommun

Vill du jobba i den lilla kommunen med de stora möjligheterna?

Varmt välkommen till oss i Munkedals kommun!

Kultur- och utbildningsförvaltningen vill erbjuda den utbildning, omsorg och inspiration som våra små och stora medborgare behöver genom livets olika utvecklingsskeden. Kultur och utbildningsförvaltningen består av två avdelningar - avdelning skola och avdelning förskola och kultur och fritid. I verksamheterna inom avdelning skola ingår alla skolformer från förskoleklass till vuxenutbildning samt elevhälsan. Avdelning förskola innefattas av kommunens alla förskolor och dagbarnvårdarna samt kultur och fritid bestående av bibliotek, kulturskolan och ung fritid.

Vill du bidra till att utveckla våra elever till att nå sin fulla potential? Då vill vi gärna ha en dialog med dig!

Munkedalskolan är en f-6 skola med tillhörande fritidshem och belägen i centrala Munkedal. På vår skola arbetar engagerade och kunniga pedagoger utifrån tanken att alla elever är allas ansvar. Vår målsättning är att alla som arbetar eller studerar vid Munkedalskolan ska se sig som en viktig kugge i hjulet och få de bästa förutsättningarna för att utvecklas. Alla elever ska få utveckla sin fulla potential mot målet, men vägen till målet kan se mycket olika ut. Som ett resultat av detta jobbar vi utifrån tesen att rättvist inte alltid behöver betyda att alla gör lika. För att nå goda resultat både som elev och medarbetare ser vi trygghet, trivsel och känslan av att vara med och påverka som centrala ledord i allt vi gör och vi jobbar ständigt för att fortsätta utveckla dessa områden.

Arbetsuppgifter

Vi söker klasslärare till år ett. I arbetet ingår att planera, dokumentera, analysera samt utvärdera elevernas kunskaper i förhållande till läroplanen. Ett gott samarbete med elevers vårdnadshavare är en viktig del i arbetet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare för åldrarna f-6. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete på lågstadiet. Du har förmåga att se elevers olika behov och kan bemöta dem för att främja en god lärmiljö. Vi uppskattar att du ser utmaningar som möjlighet till utveckling. Din samarbetsförmåga är din styrka för att skapa förtroendefulla relationer med så väl kollegor som med elever och vårdnadshavare på vår skola. Din självständighet, stabilitet och resultatinriktning är av vikt för att nå skolans måluppfyllelse.

Villkor

Vi vill att du innan anställning uppvisar ett utdrag ur belastningsregistret. Provanställning på tjänsten kan eventuellt komma att tillämpas.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Munkedal
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/150
Kontakt
  • Charlotta Liljedahl, 0524-18240
Facklig företrädare
  • Lärarförbundet, 0702816006
  • Lärarnas riksförbund, 0524-18000
Publicerat 2022-08-31
Sista ansökningsdag 2022-09-25

Tillbaka till lediga jobb