Sektor Barn och Utbildning, Förskolor Centrum

Vill du jobba i den lilla kommunen med de stora möjligheterna då är du varmt välkommen till oss!

Munkedals kommun ligger perfekt mellan Göteborg och Oslo. Pendlingsmöjligheterna är många tack vare närheten till E6:an. Kommunen har ca. 10 500 invånare och inom kommunens organisation arbetar runt 1000 medarbetare. Munkedal omges av fantastisk natur från det typiskt bohuslänska med salta bad och dramatiska berg till vacker fjällnatur med bra fiske- och vandringsmöjligheter.

Barn och utbildningsförvaltningen består av två avdelningar - avdelning skola och avdelning förskola, samt kultur och fritid. I verksamheterna inom avdelning skola ingår alla skolformer från förskoleklass till vuxenutbildning.

Vill du jobba på en mindre förskola i härlig miljö i centrala Munkedal. Vi söker nu drivna och lösningsfokuserade förskollärare som vill vara med och utveckla det pedagogiska arbetet på vår förskola. Förskolan har två åldersindelade grupper.

Arbetsuppgifter

Vi vill att du som pedagog sätter barnens intresse i fokus och att du ser miljön som ett verktyg i barnens lärande. Du arbetar aktivt och medvetet med att utveckla den pedagogiska miljön så att den blir tillgänglig och inspirerande för barnen och bidrar till deras utveckling. Du utformar den pedagogiska verksamheten och miljön tillsammans med kollegor och barn, utifrån barnens behov och intressen. Att ha ett nära samarbete med våra vårdnadshavare är också en viktig del i verksamheten. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är driven, flexibel, lyhörd och ansvarsfull. Du har ett professionellt och respektfullt förhållningssätt i ditt bemötande samt är lojal mot organisationen och vårt viktiga uppdrag.  Du har lätt för att samarbeta med såväl barn som vuxna, kan ta egna initiativ och skapa goda relationer till barn, vårdnadshavare och medarbetare och samtidigt arbeta för en god struktur och hållbara rutiner i verksamheten.

En bra verksamhet utgår från att vi trivs och har roligt på vår arbetsplats. Vi kommer att lägga stor vikt vid de personliga egenskaperna. Du är legitimerad förskollärare eller har förskollärarexamen och kan uppvisa intyg om ansökt legitimation. Är du nyutexaminerad förskollärare får du en mentor.

Vi jobbar med Måltidspedagogik och personalen har fria pedagogiska måltider. I Munkedal erbjuds du bland annat fem kompetensutvecklingsdagar, arbetskläder samt friskvårdsbidrag.

Övrigt

Tjänsten tillträds 190805 eller enligt överenskommelse. Anställningsintervjuer kommer att hållas löpande under ansökningstiden.

Välkommen med din ansökan!

 

 Anställningsform Vakituinen
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 3
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Munkedal
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/14
Kontakt
  • Malin Stenman, 0524-18107
Facklig företrädare
  • Lärarförbundet, 0524-18000
Publicerat 2019-02-28
Sista ansökningsdag 2019-03-24

Takaisin avoimiin työpaikkoihin