Kultur och utbildningsförvaltningen, Avdelning förskola, Hällevadsholm

Vill du jobba i den lilla kommunen med de stora möjligheterna?

Varmt välkommen till oss i Munkedals kommun!

Kultur- och utbildningsförvaltningen vill erbjuda den utbildning, omsorg och inspiration som våra små och stora medborgare behöver genom livets olika utvecklingsskeden. Kultur och utbildningsförvaltningen består av två avdelningar - avdelning skola och avdelning förskola och kultur och fritid. I verksamheterna inom avdelning skola ingår alla skolformer från förskoleklass till vuxenutbildning samt elevhälsan. Avdelning förskola innefattas av kommunens alla förskolor och dagbarnvårdarna samt kultur och fritid bestående av bibliotek, kulturskolan och ung fritid.

Vill du arbeta med att utveckla vår pedagogiska miljö så att den blir tillgänglig, inspirerande och främjar våra barns utveckling? Vi välkomnar dig som vill prova möjligheten att arbeta som förskollärare hos oss. 

Som vikarierande förskollärare hos oss arbetar du tillsammans med en förskollärare och en barnskötare i ett arbetslag. Hällevadsholms förskola ligger i Hällevadsholm med nära anslutning till en rik utomhusmiljö med naturen intill hörnet. Vi ser fram emot att du berikar oss med just dina kunskaper, tankar och idéer för att skapa en rolig och lärorik förskola.

Vi erbjuder Dig

  • God och näringsrik pedagogisk lunch. 
  • Våra medarbetares hälsa är viktig för oss, både på och utanför arbetet, därför erbjuder vi bland annat ett generöst friskvårdsbidrag, rabatter på gymkort samt tillgång till träningslokalen Styrkan. 

Beskrivning av jobbet

Som förskollärare hos oss har du barnens intresse i fokus och du ser miljön som ett verktyg i barnens lärande. Du kommer att arbeta aktivt och medvetet med att utveckla den pedagogiska miljön så att den blir tillgänglig och inspirerande för alla, och som främjar deras utveckling. Du utformar den pedagogiska verksamheten och miljön tillsammans med kollegor och barn, utifrån barnens behov och intressen. Att ha ett nära samarbete med våra vårdnadshavare är en viktig del i verksamheten. Vi arbetar med att barnen ska bli starka individer och känna tillit till sin egna förmåga genom att fokusera på värdegrundsarbete och positivt förhållningsätt. Du har erfarenhet av: 

  • att vara legitimerad förskollärare

Om du som person har en god samarbetsförmåga som bygger förtroendefulla relationer med kollegorna, barnen och vårdnadshavarna på vår förskola väntar ett givande arbete för dig. Ditt engagemang för barn och din kreativitet kommer vara ett värdefullt bidrag till deras lärande och utveckling. Om du dessutom kan möta barnens olikheter med förståelse och empati, samt vara flexibel, så kommer det främja en god trivsel. Dina personliga förmågor är väldigt betydelsefulla för våra barn och för oss, därför kommer vi lägga stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten.

Några saker vi vill informera dig om

  • Vi erbjuder dig möjligheten till ett vikariat fr.o.m. 5 augusti t.o.m. 20 december 2024 hos oss.
  • Vi vill att du innan anställning uppvisar ett utdrag ur belastningsregistret. 
  • Vi kommer arbeta med löpande intervjuer, så skicka gärna din ansökan redan idag.
Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningen avslutas 2024-12-20
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Hällevadsholm
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/39
Kontakt
  • Gabriella Stenman, 052418034
Facklig företrädare
  • Sveriges lärare, 0524-18000
Publicerat 2024-05-31
Sista ansökningsdag 2024-06-21

Tillbaka till lediga jobb