Barn och utbildningsförvaltningen, Avdelning skola, Kungsmarksskolan

Vill du jobba i den lilla kommunen med de stora möjligheterna?

Varmt välkommen till oss i Munkedals kommun!

Barn och utbildningsförvaltningen består av två avdelningar - avdelning skola och avdelning förskola, samt kultur och fritid. I verksamheterna inom avdelning skola ingår alla skolformer från förskoleklass till vuxenutbildning.

Kungsmarksskolan är en högstadieskola med drygt 360 elever i årskurserna 7-9. Skolans elevunderlag representerar ett tvärsnitt av vårt samhälle och på skolan arbetar ungefär 45 medarbetare. Vi är en skola att vara stolt över med bra trivsel bland elever och personal.  Vi söker drivna, prestigelösa och samarbetsinriktade medarbetare som har fokus på att utveckla och arbeta för att gynna elevernas lärande.   

Arbetsuppgifter

Du som är utbildad speciallärare och eller SVA lärare kommer att få på Kungsmarksskolan undervisa i elever från flera klasser som har behov av SVA undervisning samt arbeta som speciallärare tillsammans med vår andra speciallärare.

Du kommer också att ha biblioteket på ditt ansvar och vara med och driva olika läsprojekt tillsammans med andra kollegor på skolan. Du ingår i skolans elevhälsoteam och tillsammans med övriga professioner från elevhälsan stödjer du elever i deras kunskapsutveckling.

Som speciallärare / SVA lärare på Kungsmarksskolan förväntas du ha en aktiv roll i det främjande och förebyggande elevhälsoarbete med fokus på tillgängliga lärmiljöer av fysisk, pedagogisk och social art samt arbete med skolnärvaro.

Kvalifikationer

Vi söker i första hand dig som är behörig och legitimerad speciallärare / lärare med behörighet i svenska/svenska som andra språk för årskurs 7-9. Du ska vara flexibel, lugn, ha god samarbetsförmåga och vara duktig på att skapa goda relationer med elever, kollegor och vårdnadshavare samt ha ett stort intresse för barn och ungdomars lärande. 

Villkor

Vi vill att du innan anställning uppvisar ett utdrag ur belastningsregistret. 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Munkedal
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1
Kontakt
  • Yvonne Andersson, 0524-18250
Facklig företrädare
  • Lärarnas riksförbund, 0524-18000
Publicerat 2023-03-01
Sista ansökningsdag 2023-03-26

Return to job vacancies