Vill du jobba i den lilla kommunen med de stora möjligheterna då är du varmt välkommen till oss!

Munkedals kommun ligger perfekt mellan Göteborg och Oslo. Pendlingsmöjligheterna är många tack vare närheten till E6:an. Kommunen har ca. 10 500 invånare och inom kommunens organisation arbetar runt 1000 medarbetare. Munkedal omges av fantastisk natur från det typiskt bohuslänska med salta bad och dramatiska berg till vacker fjällnatur med bra fiske- och vandringsmöjligheter.

Barn och utbildningsförvaltningen består av två avdelningar - avdelning skola och avdelning förskola, samt kultur och fritid. I verksamheterna inom avdelning skola ingår alla skolformer från förskoleklass till vuxenutbildning.

Beskrivning

Hedekas skola ligger mitt i samhället och är omgiven av fantastisk miljö, endast 20 minuters bilfärd på ny fin väg från Munkedals centralort.
Hedekasskolan befinner sig i ett utvecklingsskede där målet är att bygga en långsiktigt hållbar organisation. Du som fritidspedagog/lärare kommer i detta sammanhang ha stora möjligheter att vara med och påverka hur vår framtida organisation kommer att se ut.

Arbetsuppgifter

Arbete utifrån fritidshemmets styrdokument, med allmänt förekommande arbetsuppgifter på fritids, så som att leda, planera och organisera verksamheten på fritids, enskilt och tillsammans med arbetslaget. Du kommer också att utgöra en resurs i skolan, och bidra utifrån din kompetens och dina intressen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad fritidspedagog/tidigarelärare med inriktning fritidshem.
Du ska vara en drivande och entusiastisk person som har lätt att kommunicera och samspela med både elever och kollegor. Du ska ha en förmåga att utveckla fritidshemmets kompensatoriska uppdrag och vara väl insatt i fritidshemmets kompletterande del, Lgr 11. Du ska ha god datavana och kunna hantera digitala hjälpmedel. Du ska ha ett inkännande förhållningssätt, där du med humor och kunskaper om elevers olikheter bidrar till deras utveckling både kunskapsmässigt och socialt. Flexibilitet är en självklarhet för att trivas med uppdraget inom fritidshem/skola.

Övrigt

Intervjuer kommer ske löpande under rekryteringsprocessen. 

Välkommen med din ansökan! 

Anställningsform Permanent position
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Hedekas
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/21
Kontakt
  • Mikael Andersson, Rektor , 0524-18046
Facklig företrädare
  • Pia Söderholm Karlsson, 0524-18086
Publicerat 2018-03-06
Sista ansökningsdag 2018-04-06

Return to job vacancies