Välfärdsförvaltningen, Avdelning Vård och omsorg, Hemtjänst Centrum

Vill du jobba i den lilla kommunen med de stora möjligheterna?

Varmt välkommen till oss i Munkedals kommun!

Välfärdsförvaltningens uppgift är att hjälpa människor som på grund av ålder, funktionsnedsättning, ekonomiska eller familjeproblem behöver olika former av stöd och hjälp. Välfärdsförvaltningen består av enheten kommunal primärvård och de tre avdelningarna vård och omsorg, stöd och IFO (individ och familjeomsorg). Avdelning vård och omsorg består av enheter inom äldreboenden och hemtjänst. Avdelning stöd innefattas av socialpsykiatri och LSS-boenden. Avdelning IFO består av socialtjänst, arbetsmarknadsenhet och biståndsenhet. Kommunal primärvård innefattar rehabilitering och sjukvård i hemmet.

Vill du ha ett meningsfullt jobb där du skapar ett stort värde för människor? Vi söker dig som vill hjälpa andra till sommaren.

Ett sommarjobb hos oss innebär att du får testa ett självständigt, ansvarsfullt och viktigt jobb. Du får erfarenhet, möjlighet att utvecklas och knyta nya kontakter för ditt framtida arbetsliv. Vården tar aldrig sommarlov - och du behövs!

Nu söker vi inom Vård och Omsorg samt LSS timvikarier inför sommaren 2023 som vill vara en del av vår kompetenta, ansvars- och omsorgsfulla arbetsgrupp. Vi strävar efter en stark gemenskap och gott samarbete för att främja en god arbetsmiljö, där vårt fokus ligger på välmående, hälsa och trygghet för våra äldre och medarbetare. 

Arbetsuppgifter

Ditt arbete kommer att innefatta den dagliga omvårdnaden av våra brukare, som du kommer utföra med hög kvalité efter deras individuella behov och situationer som uppstår. Det ansvarsfulla arbetet består av stor delaktighet och dagliga observationer, i nära samarbete med dina kollegor för att kunna utföra insatser som bidrar till deras välmående. Du ska erbjuda stöttning till våra brukare i hygienarbete, promenader, matlagning, samt sällskap som kommer att bidra till en meningsfull vardag. Kommunikation är dessutom en stor del av ditt arbete, där du skall möta brukare och deras anhöriga på ett omtänksamt, förtroendegivande och respektfullt sätt.
Arbetet innefattar dags-, kvälls- och helgarbete. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som fyllt 18 år och har ett genuint intresse för omvårdnadsarbete. Meriterande är tidigare erfarenhet eller utbildning inom vård och omsorg, samt B-körkort. Du ska ha en god förmåga att uttrycka dig i svenska, både tal och skrift, för att kunna utföra en trygg omvårdnad med hög kvalité och kunna tillgodose våra äldres och brukares behov utifrån både genomförandeplan och uppkomna situationer. Din personliga lämplighet är av stor vikt för oss, där din styrka är ditt genuina människointresse och respekten för individen. Du har förmågan att vara lyhörd och se människors specifika behov och därmed kunna tillgodose dem individuellt. Vidare kommer din lyhördhet skapa förtroendefulla relationer med våra äldre/brukare, anhöriga och kollegor.

Villkor

För att bli aktuell för anställning vill vi att du uppvisar ett utdrag från belastningsregistret redan vid intervjutillfället. Beställ redan nu registerutdrag 442,7 på polisens hemsida: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ Tjänsten är kostnadsfri.

Vi kommer arbeta med löpande urval under hela ansökningsperioden, så skicka gärna din ansökan redan idag.

Anställningsform Visstidsanställning (kortare än 10 dagar)
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Timlön
Antal lediga befattningar 30
Sysselsättningsgrad Fortlöpande under 2023
Ort Dingle., Hedekas och Munkedal
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/5
Kontakt
  • Jackie Evensson, 0524-18192
  • Pernilla Jansson, 0524-18321
  • Elise Ek, 0524-18035
  • Lisa Jonsson, 0524-18010
Facklig företrädare
  • Kommunal, 0524-18278
Publicerat 2023-05-15
Sista ansökningsdag 2023-06-15

Tillbaka till lediga jobb