Barn och utbildningsförvaltningen, Svarteborg ro

Vill du jobba i den lilla kommunen med de stora möjligheterna?

Varmt välkommen till oss i Munkedals kommun!

Kultur- och utbildningsförvaltningen vill erbjuda den utbildning, omsorg och inspiration som våra små och stora medborgare behöver genom livets olika utvecklingsskeden. Kultur och utbildningsförvaltningen består av två avdelningar - avdelning skola och avdelning förskola och kultur och fritid. I verksamheterna inom avdelning skola ingår alla skolformer från förskoleklass till vuxenutbildning samt elevhälsan. Avdelning förskola innefattas av kommunens alla förskolor och dagbarnvårdarna samt kultur och fritid bestående av bibliotek, kulturskolan och ung fritid.

Vikarie som lärare/fritidspedagog Svarteborgs rektorsområde  

Hällevadsholms skola och Centrumskolan ligger i "Hjärtat av Bohuslän" med ett underbart läge för bra skol- och fritidsmiljö, ca 15 minuters bilväg från Munkedals centrum. Hällevadsholmskolan är en F-3 skola med ca. 120 elever och Centrumskolan är en 4–6 skola med 100 elever, och tillhörande fritidshem. I skolans närmiljö finns det stora grönområden, skog och en sjö som inbjuder till en mängd olika utomhusaktiviteter och utomhuspedagogik.  

Arbetsuppgifter 

Som lärarvikarie ska du ska kunna följa instruktioner från ordinarie personal men samtidigt vara beredd att improvisera om det inte finns någon planering. Du ska kunna leda och organisera arbetet med eleverna i klassrummet.  

Som fritidspedagog ersätter du ordinarie personal och gör de flesta av den personens arbetsuppgifter. Att arbeta i barngrupp innebär exempelvis planerade aktiviteter, utevistelse och samling med barnen. 

Kvalifikationer 

Vi utgår ifrån att du behärskar svenska i tal och skrift och har minst en 3-årig gymnasieutbildning. Det är viktigt att du känner dig bekväm med att ensam leda klassens arbete under en hel skoldag, samt att arbeta med enskilda elever. Som person är du nyfiken och flexibel och har lätt för att samarbeta med både elever och personal. I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet. Det är meriterande om du har tidigare erfarenheter av arbete inom skola. Uppge i din ansökan vilka stadier eller ämnen du helst skulle vilja vikariera inom. 

Arbetstiderna och omfattning av tjänsten kommer att variera utifrån behovet i verksamheterna.  

Du som vikarie kommer att vara en viktig del i uppdraget att skapa en god kvalité i vår verksamhet för våra elever.  

Intervjuer för tjänsten kommer ske fortlöpande under ansökningsperioden.

Utdrag ur belastningsregistret, för att kunna få anställning som vikarie krävs ett aktuellt utdrag från polisens belastningsregister. Tänk på att handläggningen kan vara ett par veckor så det är bra om du ansöker om ditt utdrag i samband med att du anmäler ditt intresse för arbete hos oss. 

 Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Omgående
Löneform Enligt avtal, semesteranställning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 25-40 tim./v.
Ort Dingle/Hällevadsholm
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/139
Kontakt
  • Henrik Williamsson, +4652418276
Facklig företrädare
  • Kommunal, 0524-18278
Publicerat 2022-08-01
Sista ansökningsdag 2022-08-21

Tillbaka till lediga jobb