Sektor Omsorg, Avdelning Vård och omsorg, Ekebacken

Vill du jobba i den lilla kommunen med de stora möjligheterna då är du varmt välkommen till oss!

Munkedals kommun ligger perfekt mellan Göteborg och Oslo. Pendlingsmöjligheterna är många tack vare närheten till E6:an. Kommunen har ca. 10 500 invånare och inom kommunens organisation arbetar runt 1000 medarbetare. Munkedal omges av fantastisk natur från det typiskt bohuslänska med salta bad och dramatiska berg till vacker fjällnatur med bra fiske- och vandringsmöjligheter.

Välfärdsförvaltningen består av två avdelningar, avd vård och äldreomsorg och avd IFO samt underliggande enheter inom verksamheterna äldreboende, hemtjänst, bistånd, AME och LSS/psykiatri.

Beskrivning

Som teamledare på vård- och omsorgsboendet Ekebacken kommer du att ha ansvaret för kvaliteten för våra boende och att uppsatta mål nås. I din roll skall du vara drivande i frågor om kvalitet och bemötande samt vara behjälplig vid implementering av ny teknik. Du skall också planera personalbemanning i förhållande till mål och kvalitet för den boende, det kan innebära omfördelning av personalresurser utifrån den boendes behov. Du skall vara behjälplig vid in- och utflyttning på boendet. Du skall ansvara för att nya medarbetare introduceras, så att de kommer in i teamets arbetssätt. Arbetet innebär ett nära samarbete med medarbetare och enhetschef.

Tjänsten är på 100% och helgtjänstgöring förekommer. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är undersköterska med dokumenterad specialkompetens och erfarenhet inom äldreomsorg, demens och psykiatri samt IT-vana och utbildning inom organisation och ledarskap. Då teamledarrollen är under utveckling är det viktigt att du är flexibel och lyhörd för verksamhetens och de boendes behov samt att du har god kännedom om lagar som styr vår verksamhet.

Vi söker dig som vill vara med och utveckla kvaliteten för våra boende och har lätt för att ta till dig nya arbetssätt och se nya lösningar. Du är bra på att handleda och har lätt för att samarbeta i grupp, är initiativrik och framför allt har ett lugnt och professionellt bemötande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrig relevant utbildning och erfarenhet kan ses som meriterande. Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund och kön.

 Anställningsform Fastansat
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Munkedal
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/17
Facklig företrädare
  • Kommunal, 0524-18278
Publicerat 2019-02-26
Sista ansökningsdag 2019-03-26

Tilbage til Ledige stillinger