Vill du jobba i den lilla kommunen med de stora möjligheterna då är du varmt välkommen till oss!

Munkedals kommun ligger perfekt mellan Göteborg och Oslo. Pendlingsmöjligheterna är många tack vare närheten till E6:an. Kommunen har ca. 10 500 invånare och inom kommunens organisation arbetar runt 1000 medarbetare. Munkedal omges av fantastisk natur från det typiskt bohuslänska med salta bad och dramatiska berg till vacker fjällnatur med bra fiske- och vandringsmöjligheter.

Barn och utbildningsförvaltningen består av två avdelningar - avdelning skola och avdelning förskola, samt kultur och fritid. I verksamheterna inom avdelning skola ingår alla skolformer från förskoleklass till vuxenutbildning.

Beskrivning

Bruksskolan är en skola med ca 230 elever i åk F-6. Till verksamheten hör även ett fritidshem bestående av två avdelningar med ca 130 elever. Vi arbetar utifrån ett helhetsperspektiv med fokus på barns personliga och kunskapsmässiga utveckling. Skolan ligger underbart vackert med närhet till naturen som vi använder oss av i undervisningen.

Du som söker arbete hos oss på Bruksskolan ska bidra till utveckling i samverkan med övrig personal så att våra elever stärks både kunskapsmässigt och socialt. Trivsel och delaktighet både för våra elever och för personal ser vi som viktigt i vår gemensamma arbetsmiljö.


Arbetsuppgifter

Du kommer att ingår i ett arbetslag där ni leder, planerar och organiserar arbetet utifrån gällande styrdokument. Under skoltid arbetar du som resurs i klass för stöd till enskild eller en grupp av elever med behov av särskilt stöd. Övrig tid är förlagd till vår fritidsverksamhet.


Kvalifikationer

Vi söker dig som har en pedagogisk utbildning som förskollärare alternativt fritidspedagog. Du ska ha erfarenhet av arbete med barn som är i behov av särskilt stöd och kunna möta dessa elever med tydliga ramar och struktur.

Du behöver vara en drivande och entusiastisk person som har lätt för att kommunicera och samspela med såväl elever, vårdnadshavare som kollegor. 

Arbetet kräver att du är flexibel, tydlig och har ett inkännande förhållningssätt där du kan arbeta lösningsfokuserat. Du ska ha datavana och se digitalisering som en del i din undervisning. 

Viktigt att du med din personlighet bidrar till arbetsglädje och ett positivt samarbetsklimat där humor och glädje i arbetet genomsyrar arbetet med våra elever.

Villkor 

Rekryteringen avser två tjänster. Intervjuer sker löpande under rekryteringsprocessen och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Tillträde 190812. Semesteranställning.

Välkommen med din ansökan! Anställningsform Fastansat
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Munkedal
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/7
Kontakt
  • Louise Olsson, 0524-18265
Facklig företrädare
  • Lärarförbundet, 0524-18000
Publicerat 2019-03-04
Sista ansökningsdag 2019-04-09

Tilbage til Ledige stillinger