Vill du jobba i den lilla kommunen med de stora möjligheterna då är du varmt välkommen till oss!

Munkedals kommun ligger perfekt mellan Göteborg och Oslo. Pendlingsmöjligheterna är många tack vare närheten till E6:an. Kommunen har ca. 10 500 invånare och inom kommunens organisation arbetar runt 1000 medarbetare. Munkedal omges av fantastisk natur från det typiskt bohuslänska med salta bad och dramatiska berg till vacker fjällnatur med bra fiske- och vandringsmöjligheter.

Barn och utbildningsförvaltningen består av två avdelningar - avdelning skola och avdelning förskola, samt kultur och fritid. I verksamheterna inom avdelning skola ingår alla skolformer från förskoleklass till vuxenutbildning.

Beskrivning

Vill du vara med att forma morgondagens skola och gillar att arbeta med barn och unga? Kanske funderar du på att byta karriär och är sugen på att prova på att arbeta inom skolans verksamhet? Om detta stämmer in på dig tycker vi du ska ta chansen och söka till oss!

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer bestå i att vara en resurs i den pedagogiska verksamheten. Utifrån din erfarenhet och kompetens kommer du att bidra till att skapa goda relationer såväl på raster som i klassrummet samt att medverka till elevernas och verksamhetens positiva utveckling.

Kvalifikationer

Du har minst gymnasieutbildning och gärna någon form av eftergymnasial utbildning med pedagogisk inriktning. Det är viktigt att du gillar att arbeta med människor. Att bemöta barnen med respekt är för dig en självklarhet och ditt sätt att vara bidrar till att skapa lugn och trygghet. Egenskaper som nyfikenhet, lyhördhet samt att du är lösningsfokuserad är viktigt i detta uppdrag. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt

Om du är rätt person och/eller funderar på att utbilda dig till pedagog antingen mot skola eller fritidshem är detta ett sätt att få inblick i skolans värld om du inte redan har erfarenhet från den samma. Det finns sedan olika vägar beroende på vilken kompetens du redan har att studera vidare för att få erforderlig behörighet för det område du är mest intresserad av.

Intervjuer kommer att hållas löpande under ansökningstiden. Varmt välkommen med din ansökan! 

 Anställningsform Tidsbegrænset ansættelse 3-6 måneder
Anställningen avslutas 2019-05-31
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 50-100%
Ort Hedekas
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/175
Kontakt
  • Mikael Andersson, 0524-18046
Facklig företrädare
  • Lärarförbundet, 0524-18000
Publicerat 2019-01-10
Sista ansökningsdag 2019-02-10

Tilbage til Ledige stillinger