Sektor Barn och Utbildning

Vill du jobba i den lilla kommunen med de stora möjligheterna då är du varmt välkommen till oss!

Munkedals kommun ligger perfekt mellan Göteborg och Oslo. Pendlingsmöjligheterna är många tack vare närheten till E6:an. Kommunen har ca. 10 500 invånare och inom kommunens organisation arbetar runt 1000 medarbetare. Munkedal omges av fantastisk natur från det typiskt bohuslänska med salta bad och dramatiska berg till vacker fjällnatur med bra fiske- och vandringsmöjligheter.

Barn och utbildningsförvaltningen består av två avdelningar - avdelning skola och avdelning förskola, samt kultur och fritid. I verksamheterna inom avdelning skola ingår alla skolformer från förskoleklass till vuxenutbildning.


Vill du vara med och skapa optimala digitala undervisningsmiljöer för barn och elever i Munkedals kommun? Då kanske du är den IT-samordnare vi söker.

I rollen som IT-samordnare ingår att utveckla digitala arbetssätt och processer i förskolor och skolor. Du håller ihop och driver processer tillsammans med skolledare, pedagoger samt andra aktörer inom verksamheterna. Arbetet kommer innebära att du anordnar och även håller i utbildningar för personal, samt deltar i olika projekt inom förvaltningen.

Du förväntas hålla dig uppdaterad inom IT-området för att regelbundet kunna delge förvaltningen relevant ny information. En viktig del blir också att säkerställa att informationssäkerheten efterföljs.  

Kvalifikationer

Genom dina kunskaper och inspirerande förhållningssätt skapar du nytänkande- och ett utvecklande klimat som stimulerar till att alla vill vara med på den IT-utveckling som pågår. 

Vi söker dig som:

  • Har en akademisk utbildning inom pedagogik, datavetenskap, systemvetenskap eller annan för uppdraget relevant utbildning.
  • Har kännedom om skola/förskola.
  • Har förmåga att identifiera behov i verksamheten samt bidra med lösningar.
  • Har både förmågan att arbeta självständigt men också vara aktiv i olika grupper.
  • Är kommunikativ både i tal och skrift och har god förmåga att skapa nätverk. 

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av liknande uppdrag. 

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.


 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Munkedal
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/173
Kontakt
  • Liselott Sörensen Ringi, 0524-18367
Facklig företrädare
  • Vision Pia Stolt, 0524-18489
  • Lärarförbundet Ingrid Rosell, 070-28 160 06
  • Lärarnas riksförbund, 0524-18000
Publicerat 2018-12-28
Sista ansökningsdag 2019-01-27

Tilbage til Ledige stillinger