Välfärdsförvaltningen, Avdelning Vård, omsorg & stöd

Vill du jobba i den lilla kommunen med de stora möjligheterna?

Varmt välkommen till oss i Munkedals kommun!

Välfärdsförvaltningens uppgift är att hjälpa människor som på grund av ålder, funktionsnedsättning, ekonomiska eller familjeproblem behöver olika former av stöd och hjälp. Välfärdsförvaltningen består av enheten kommunal primärvård och de tre avdelningarna vård och omsorg, stöd och IFO (individ och familjeomsorg). Avdelning vård och omsorg består av enheter inom äldreboenden och hemtjänst. Avdelning stöd innefattas av socialpsykiatri och LSS-boenden. Avdelning IFO består av socialtjänst, arbetsmarknadsenhet och biståndsenhet. Kommunal primärvård innefattar rehabilitering och sjukvård i hemmet.

Vill du vara med och leda engagerade medarbetare inom socialpsykiatri och LSS i Munkedals Kommun? Vi välkomnar nu dig som vill arbeta för att individen ska leva ett så aktivt liv som möjligt, med självbestämmande i fokus.

 

Som enhetschef inom socialpsykiatri och LSS kommer du att tillhöra ledningsgruppen för Vård, omsorg & stöd som består av 7 enhetschefer och tillsammans med avdelningschef driver ni avdelningens kvalitets och utvecklingsarbete. Som stöd till ledningsgruppen finns verksamhetsutvecklare, HR-specialist och ekonom.

Vi erbjuder dig

En engagerad förvaltning som vill skapa de bästa förutsättningarna för våra medborgare och medarbetare. Ledarutveckling Ett flexibelt arbete med flextidsavtal. Våra medarbetares hälsa är viktig för oss, både på och utanför arbetet, därför erbjuder vi bland annat ett generöst friskvårdsbidrag, rabatter på gymkort samt tillgång till träningslokalen Styrkan.


Jobbeskrivning

Du leder, planerar och utvecklar din verksamhet utifrån LSS-lagstiftningen och Socialtjänstlagen. Du följer upp och ansvarar för att säkerställa att individen får rätt stöd för att leva ett självständigt och meningsfullt liv.
Genom ett tydligt och coachande ledarskap stödjer, motiverar och utvecklar du dina medarbetare så att ni tillsammans når verksamhetens mål. Du har övergripande verksamhets-, personal-, budget- och arbetsmiljöansvar. Tillsammans med dina medarbetare skapar du delaktighet och gemenskap och du leder genom våra värdeord mod, engagemang, tydlighet och tillit.

Kvalifikationer

  • En relevant akademisk examen, t.ex. socionom, socialpedagog eller motsvarande i antingen socialpsykiatri, sociologi, pedagogik, social omsorg eller psykologi.
  • Minst ett års erfarenhet som ledare/chef med personalansvar och budgetansvar, meriterande om det är inom LSS eller socialpsykiatri.
  • Erfarenhet av arbete och kunskap om personer med funktionshinder och psykisk ohälsa samt olika typer av beteendeproblematik.
  • God datavana och god förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift.
  • Meriterande om du arbetat i en politiskt styrd organisation.

Om du är en person som har förmåga att leda medarbetare och grupper och inspirera din omgivning med ditt engagemang och initierar samt driver utveckling, så väntar ett givande uppdrag för dig hos oss!

Vi tycker att personlig lämplighet är viktigt för denna tjänsten och vi kommer lägga stor vikt vid det. 

Villkor

Vi vill att du innan anställning uppvisar ett utdrag ur belastningsregistret. 

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Munkedal
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/26
Kontakt
  • Karolina Christensen, 0524-18145
Facklig företrädare
  • Kommunal, 0524-18278
  • Vision, 0524-18489
Publicerat 2024-04-15
Sista ansökningsdag 2024-05-08

Tillbaka till lediga jobb