Kultur och utbildningsförvaltningen, Avdelning skola, Bruksskolan

Vill du jobba i den lilla kommunen med de stora möjligheterna?

Varmt välkommen till oss i Munkedals kommun!

Kultur- och utbildningsförvaltningen vill erbjuda den utbildning, omsorg och inspiration som våra små och stora medborgare behöver genom livets olika utvecklingsskeden. Kultur och utbildningsförvaltningen består av två avdelningar - avdelning skola och avdelning förskola och kultur och fritid. I verksamheterna inom avdelning skola ingår alla skolformer från förskoleklass till vuxenutbildning samt elevhälsan. Avdelning förskola innefattas av kommunens alla förskolor och dagbarnvårdarna samt kultur och fritid bestående av bibliotek, kulturskolan och ung fritid.

Vill du bidra till skolans fortsatta utveckling och stärka våra barn kunskapsmässigt och socialt? Då är du intressant för oss!

Som lärare på Bruksskolan i Munkedal kommer du tillsammans med en kollega dela klassansvar och undervisning i en av våra årskurser f-3.  Du kommer att ha ett nära samarbete med kollegor i arbetslag f-3 men också med arbetslag f-6 samt fritids. Du kommer också att vara en viktig och aktiv del i vårt gemensamma kollegiala lärande, där vi tillsammans arbetar för att utveckla undervisningen ur olika perspektiv.

I skolans elevhälsoteam finns speciallärare, kurator och skolsköterska samt skolpsykolog. Som lärare på skolan kommer du också att ha ett nära samarbete med dem i ditt arbetet med att stärka våra elevers utveckling både kunskapsmässigt och socialt.

Ni behöver vi dig och en kollega till, ett uppdrag är en tillsvidaretjänst och ett uppdrag är en visstidsanställning under höstterminen 2024, med möjlighet till förlängning vårterminen 2025.

Vi erbjuder dig

 • En arbetsplats med relativt små elevgrupper som ger eleverna goda möjligheter att utvecklas.
 • Kollegor som vill utveckla verksamheten och där ett kollegialt lärande är en naturlig del av din arbetsdag hos oss. 
 • Våra medarbetares hälsa är viktig för oss, både på och utanför arbetet, därför erbjuder vi bland annat ett generöst friskvårdsbidrag, rabatter på gymkort samt tillgång till träningslokalen Styrkan. 

Beskrivning av jobben

Du är en tydlig ledare i klassrummet och arbetar aktivt för att ha en god kommunikation med elever, vårdnadshavare och kollegor. Du är väl insatt i styrdokument och arbetar för att nå goda resultat.  Du är tydlig och kommunikativ samt har ett lyhört och inkännande förhållningssätt för att möta våra elevers olika behov. Du har erfarenhet av:

 • att arbeta som lärare och har legitimation att undervisa i årskurs f-3.
 • LGR22.
 • att arbeta med formativ bedömning.
 • IKT som en naturlig del i din undervisning och i ditt arbete.
 • och det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta språkutvecklande.

En av dina framgångsnycklar är din samarbetsförmåga som gör att du skapar förtroendefulla relationer med så väl elever, kollegor och vårdnadshavare på vår skola. Likväl som din förmåga att skapa struktur men också din flexibilitet och kreativitet att ta dig an oförutsedda situationer som uppstår. Du har ett driv, en entusiasm och resultatinriktning som är av vikt för att nå skolans måluppfyllelse. Om det är förmågor som du känner dig trygg i då väntar ett givande uppdrag för dig hos oss.

Några saker vi vill informera dig om

 • Det är två tjänster som vi söker kompetens till. En tillsvidaretjänst och ett vikariat för höstterminen 2024, med möjlighet till förlängning vårterminen 2025. Fyll i ditt intresse i ansökningsfrågorna.
 • Innan anställning vill vi att du visar ett utdrag ur belastningsregistret.
 • Provanställning på tjänsten kan eventuellt komma att tillämpas.
 • Tjänsten kommer att tillsättas utifrån att erforderliga beslut fattas.

Vi kommer genomföra intervjuer löpande, så skicka gärna din ansökan redan idag!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Munkedal
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/24
Kontakt
 • Ulrika Larsson, 052418265
Facklig företrädare
 • Sveriges lärare, 0524-18000
Publicerat 2024-04-04
Sista ansökningsdag 2024-04-28

Tillbaka till lediga jobb