Munkedals kommun

Vill du jobba i den lilla kommunen med de stora möjligheterna?

Varmt välkommen till oss i Munkedals kommun!

Kultur- och utbildningsförvaltningen vill erbjuda den utbildning, omsorg och inspiration som våra små och stora medborgare behöver genom livets olika utvecklingsskeden. Kultur och utbildningsförvaltningen består av två avdelningar - avdelning skola och avdelning förskola och kultur och fritid. I verksamheterna inom avdelning skola ingår alla skolformer från förskoleklass till vuxenutbildning samt elevhälsan. Avdelning förskola innefattas av kommunens alla förskolor och dagbarnvårdarna samt kultur och fritid bestående av bibliotek, kulturskolan och ung fritid.

Vill du bidra till att utveckla våra elever till att nå sin fulla potential?  Vi välkomnar dig som vill utvecklas som lärare tillsammans med oss!

Som klasslärare på Munkedalsskolan finns det nu två möjligheter, att bli klasslärare för en klass i årskurs 4 eller för en klass i årskurs 5. På vår skola finns en god laganda, en stor vilja att utveckla sig själv, sin undervisning och skolan som helhet. Vi vill nå framgång genom ett gott samarbete där alla som jobbar på skolan ser sig som en viktig kugge i vårt gemensamma mål, som är att göra Munkedalsskolan till en plats att trivas, utvecklas och nå goda resultat. Vi tycker att vi nått långt i detta arbete och med dig i vårt lag hoppas vi nå ännu längre. 

Vi erbjuder Dig

  • Kollegor som vill utveckla verksamheten och där ett kollegialt lärande är en naturlig del av arbetsdagen hos oss.
  • Våra medarbetares hälsa är viktig för oss, både på och utanför arbetet, därför erbjuder vi bland annat ett generöst friskvårdsbidrag, rabatter på gymkort samt tillgång till träningslokalen Styrkan.

Beskrivning av jobbet

Vi vill skapa en hållbar arbetsmiljö, för såväl pedagoger som elever, och hög kvalitet på undervisning, som båda gynnas av ett kollegialt förhållningssätt och lärande. Vi arbetar utifrån tanken att eleverna till stor del ska vara producenter i undervisningen och tänker att kooperativ undervisning är en metod för att uppnå detta. Så vi hoppas att du tycker det är ett tilltalande arbetssätt för att bedriva undervisning. Som klasslärare hos oss ingår det att planera, dokumentera, analysera samt utvärdera elevernas kunskaper i förhållande till läroplanen. Du har erfarenhet av:

  • Att vara en behörig lärare och har legitimation att undervisa i årskurs 4-6.
  • Meriterande för tjänsten i år fyra är om du har behörighet i MA, SV, SO och No-ämnen.
  • Meriterande för tjänsten i år fem är att du har behörighet MA och No-ämnen.

En av dina framgångsnycklar är din samarbetsförmåga som gör att du skapar förtroendefulla relationer med så väl elever, kollegor och vårdnadshavare på vår skola. Din förmåga att se elevers olika behov och kan möta varje elev på den nivå där den befinner sig är mycket värdefull för oss. Likväl som din förmåga att skapa struktur men också din flexibilitet och kreativitet att ta dig an oförutsedda situationer som uppstår. Om det är förmågor som du känner dig trygg i då väntar ett givande uppdrag för dig hos oss.

Några saker vi vill informera dig om

  • Innan anställning vill vi att du visar ett utdrag ur belastningsregistret.
  • Provanställning på tjänsten kan eventuellt komma att tillämpas.

Vi kommer genomföra intervjuer löpande, så skicka gärna din ansökan redan idag!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 16 augusti 2024
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Munkedal
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/18
Kontakt
  • Charlotta Liljedahl, 0524-18240
Facklig företrädare
  • Sveriges lärare, 0524-18000
Publicerat 2024-04-02
Sista ansökningsdag 2024-04-21

Tillbaka till lediga jobb