Kommunstyrelsens förvaltning, Löneenheten

Vill du jobba i den lilla kommunen med de stora möjligheterna?

Varmt välkommen till oss i Munkedals kommun!

Kommunstyrelsens förvaltnings uppgift är att stödja, ge service och se till att lagar och regler följs inom respektive expertområde, till våra kärnverksamheter i kommunen. Kommunstyrelsens förvaltning består av avdelningarna ekonomi, administration, HR och löneenheten.

Vår löneenhet är placerad i fina lokaler vid Utvecklingscentrum Munkedal i Dingle, där vi administrerar ca 52 000 löner per år för Sotenäs, Munkedals och Lysekils kommuner (SML). Vi är 12 anställda som bl.a. arbetar med löneadministration, försäkringar, pensioner och systemförvaltning. SML-kommunerna har påbörjat implementeringen av ett nytt HR- och lönesystem därav behöver vi förstärka vår arbetsgrupp för att säkerställa övergången, vi kommer att gå ifrån CGI´s Heroma till Tietoevry´s eCompanion.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med registrering och kontroller i Heroma. Du ingår i ett team som ger support, service och stöd åt alla våra chefer, administratörer och anställda gällande schema, löner och vissa avtalsfrågor.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en yrkeshögskoleutbildning inom löneområdet, alternativt har en gymnasial administrativ utbildning. Vi ser gärna att du har administrativ erfarenhet helst inom löneadministration, meriterande är om du har arbetat i Heroma. Ditt intresse av och goda vana av att ha arbetat i olika IT-system kommer vi att uppskatta.

För att lyckas i uppdraget är du som person strukturerad, noggrann och analytisk. Vi kommer värdesätta högt din goda känsla för ett gott kundbemötande samt din goda samarbetsförmåga med alla dina kontakter. Samtidigt som du både trivs med och har förmåga att arbeta självständigt.

Villkor

Vi tillämpar flexibel arbetstid vilket innebär att du själv har vissa möjligheter att påverka din arbetstid, även partiellt distansarbete är möjligt. Tjänstens varaktighet är tom januari 2024.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningen avslutas 2024-01-31
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Augusti 2023
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Dingle
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/44
Kontakt
  • Mikael Mattsson, 0524-18479,070-2518366
Facklig företrädare
  • Vision, 0524-18013
Publicerat 2023-05-24
Sista ansökningsdag 2023-06-11

Tillbaka till lediga jobb