Sektor Barn och Utbildning

Vill du jobba i den lilla kommunen med de stora möjligheterna då är du varmt välkommen till oss!

Munkedals kommun ligger perfekt mellan Göteborg och Oslo. Pendlingsmöjligheterna är många tack vare närheten till E6:an. Kommunen har ca. 10 500 invånare och inom kommunens organisation arbetar runt 1000 medarbetare. Munkedal omges av fantastisk natur från det typiskt bohuslänska med salta bad och dramatiska berg till vacker fjällnatur med bra fiske- och vandringsmöjligheter.

Barn och utbildningsförvaltningen består av två avdelningar - avdelning skola och avdelning förskola, samt kultur och fritid. I verksamheterna inom avdelning skola ingår alla skolformer från förskoleklass till vuxenutbildning.

Vill du vara med och bygga en medarbetarkultur som tar sin utgångspunkt i tillit, samarbete och engagemang? Vill du leda medarbetare med utvecklingslust och drivkraft att ta verksamheten till nästa nivå?

I Munkedals kommun vill vi att barnen ska ha förutsättningar, stöd och stimulans så att de utvecklas så långt som möjligt i sitt lärande.

Beskrivning

Utvecklingschefen har ansvaret för att leda och driva utvecklingsprocesser inom Barn- och utbildningsförvaltningen och är direkt underställd förvaltningschefen. 

Utvecklingschefen har ett tvärfunktionellt uppdrag. Tillsammans med medarbetarna arbetar utvecklingschefen med att utforma och säkra det systematiska kvalitetsarbetet i nära samarbete med förvaltningens ledningsgrupper. Målet är att det systematiska kvalitetsarbetet ska genomsyra hela styrkedjan från förskola till vuxenutbildning och därmed bidra till en likvärdig och högkvalitativ utbildning.

Kvalitetschefen ansvarar för centrala elevhälsan, kvalitetsutvecklare, IT- samordnare och projektsamordnare. Kvalitetschefen ingår i förvaltningschefens ledningsgrupp tillsammans med avdelningschef för förskola, avdelningschef för skola och kultur- och fritidschef. 

Kvalifikationer

Relevant pedagogisk Högskole-/universitetsexamen
· Dokumenterad chefserfarenhet med personal-, ekonomi- och verksamhetsansvar
· Dokumenterad erfarenhet från systematiskt kvalitetsarbete

Det är viktigt att du är resultatorienterad och initiativtagande med ett strategiskt och brett perspektiv på frågorna. Som ledare är du kommunikativ med förmåga att uppmuntra och inspirera. Du bjuder in till dialog för att skapa delaktighet och uppmuntrar till ett arbetsklimat präglat av kreativitet och innovativa lösningar. Som person är du trygg, har självinsikt och mod att agera efter din egen övertygelse. En förutsättning är att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

 Anställningsform Unbefristete Anstellung
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Munkedal
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/176
Kontakt
  • Liselott Sörensen Ringi, 0524-18367
Facklig företrädare
  • Lärarförbundet Ingrid Rosell, 070-28 160 06
  • Lärarnas riksförbund , 0524-18000
Publicerat 2018-12-18
Sista ansökningsdag 2019-01-27

Zurück zu Stellenangeboten