Vill du jobba i den lilla kommunen med de stora möjligheterna då är du varmt välkommen till oss!

Munkedals kommun ligger perfekt mellan Göteborg och Oslo. Pendlingsmöjligheterna är många tack vare närheten till E6:an. Kommunen har ca. 10 500 invånare och inom kommunens organisation arbetar runt 1000 medarbetare. Munkedal omges av fantastisk natur från det typiskt bohuslänska med salta bad och dramatiska berg till vacker fjällnatur med bra fiske- och vandringsmöjligheter.

Välfärdsförvaltningen består av två avdelningar, avd vård och äldreomsorg och avd IFO samt underliggande enheter inom verksamheterna äldreboende, hemtjänst, bistånd, AME och LSS/psykiatri.

Vi söker en ledsagare till Munkedals kommun, ett antal timmar/månad att disponera och planera i syfte att komma iväg på aktivitet utanför hemmet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är nyfiken och tålmodig.  Det är viktigt att du är intresserad av människor och har ett socialt engagemang. Meriterande är om du har erfarenhet av liknande arbete sedan tidigare. Att du som person är ansvarsfull, strukturerad, pålitlig samt positiv är en självklarhet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. För att söka tjänsten behöver du uppvisa utdrag från polisens belastningsregister.

Övrigt

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så vänta inte med att ansöka.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Befristeter Arbeitsvertrag 3-6 Monate
Anställningen avslutas 2018-12-31
Anställningens omfattning Deltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Ett antal timmar/månad
Ort Munkedal
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/89
Kontakt
  • Arijana Karamehmedovic, 0524-18226
Publicerat 2018-07-09
Sista ansökningsdag 2018-11-05

Zurück zu Stellenangeboten