Välfärdsförvaltningen, Kommunal primärvård, Hemsjukvård

Vill du jobba i den lilla kommunen med de stora möjligheterna?

Varmt välkommen till oss i Munkedals kommun!

Välfärdsförvaltningens uppgift är att hjälpa människor som på grund av ålder, funktionsnedsättning, ekonomiska eller familjeproblem behöver olika former av stöd och hjälp. Välfärdsförvaltningen består av enheten kommunal primärvård och de tre avdelningarna vård och omsorg, stöd och IFO (individ och familjeomsorg). Avdelning vård och omsorg består av enheter inom äldreboenden och hemtjänst. Avdelning stöd innefattas av socialpsykiatri och LSS-boenden. Avdelning IFO består av socialtjänst, arbetsmarknadsenhet och biståndsenhet. Kommunal primärvård innefattar rehabilitering och sjukvård i hemmet.

Drivs du av att arbeta med människor i behov av hälso- och sjukvård? Då har vi ett gemensamt intresse!

I den kommunala hälso- och sjukvården i vår kommun arbetar 26 sjuksköterskor och vi ger vård till cirka 270 personer. Orsakerna till att de behöver vår hjälp kan vara flera men det som förenar är att personerna har ett behov av sjukvårdsinsatser i hemmet. Den kommunala hälso- och sjukvården är ett roligt, varierande och utmanande jobb tycker vi som arbetar här och vi hoppas få möjligheten att träffa dig och berätta mer om vår verksamhet.

Om uppdraget

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska/studerar till sjuksköterska, med stort intresse för att arbeta med personer i behov av hälso- och sjukvård. Vi erbjuder dig ett spännande arbete med varierande arbetsuppgifter där du skall bedöma, organisera och utföra olika insatser, något som vi vill ska främja din personliga utveckling. Hos oss skall du tillsammans med dina kollegor arbeta med personens behov i centrum.

Kvalifikationer 

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska eller har studerat 4 terminer vid sjuksköterskeprogrammet. Vi ser det som meriterande om du har något av följande: erfarenhet från kommunal hälso- och sjukvård, utbildningar inom psykiatri, palliativ vård och demensvård eller specialistutbildning som distriktssköterska alternativt vård av äldre.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, så som att du är ansvarsfull, observant och trygg i dig själv, vilket gör att du utför en trygg hälso- och sjukvård utifrån individuella behov och kan fatta snabba beslut. Med tanke på variationen av arbetsuppgifterna och olika situationer som kan uppkomma, skall du ha förmåga att arbeta självständigt. Din kommunikationsförmåga är av stor vikt, både för att skapa förtroendefulla relationer och för samarbetet med kollegor för att utveckla och bibehålla kvaliteten av hälso- och sjukvården.

Några saker vi vill informera dig om

  • B-körkort ett krav för tjänsten.
  • Vi vill att du innan anställning uppvisar ett utdrag ur belastningsregistret.
  • Vi kommer genomföra intervjuer löpande så du är välkommen att skicka din ansökan redan idag!
Anställningsform Visstidsanställning (kortare än 3 månader)
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Munkedal
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/33
Kontakt
  • Malin Petzäll, 0524-18336
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, 0524-18039
Publicerat 2024-05-16
Sista ansökningsdag 2024-05-30

Tillbaka till lediga jobb