Kultur och utbildningsförvaltningen, Avdelning skola, Kungsmarksskolan

Vill du jobba i den lilla kommunen med de stora möjligheterna?

Varmt välkommen till oss i Munkedals kommun!

Kultur- och utbildningsförvaltningen vill erbjuda den utbildning, omsorg och inspiration som våra små och stora medborgare behöver genom livets olika utvecklingsskeden. Kultur och utbildningsförvaltningen består av två avdelningar - avdelning skola och avdelning förskola och kultur och fritid. I verksamheterna inom avdelning skola ingår alla skolformer från förskoleklass till vuxenutbildning samt elevhälsan. Avdelning förskola innefattas av kommunens alla förskolor och dagbarnvårdarna samt kultur och fritid bestående av bibliotek, kulturskolan och ung fritid.

Är musik din passion och drivs du av att entusiasmera och lära ungdomar allt vad musiken har att ge? Då har vi ett gemensamt intresse! 

Välkommen till oss på Kungsmarksskolan med ca 350 elever från årskurs 7 till 9 Vi finns i centrala Munkedal. I skolans verksamhet finns också vår stödverksamhet Flexen och anpassad grundskola där vi har en klass. Skolan är kommunens enda högstadium och du får en unik möjlighet att arbeta med kommunens alla tonåringar.

I skolan arbetar förutom alla våra lärare, en rektor, en biträdande rektor, en specialpedagog, en speciallärare, en kurator, en studie- och yrkesvägledare, två socialpedagoger, en skolsköterska, en fritidsledare och en skoladministratör. Kungsmarksskolan är organiserad så att samtlig personal är indelad i tre arbetslag som benämns arbetslag AB, CD och EF, varje klass har två mentorer. Alla lärare undervisar i samtliga årkurser. Skolans elevhälsoteam samverkar även med flera yttre samarbetspartner under skoltid för elevernas bästa. 

Vår arbetsplats präglas av stort engagemang och arbetsglädje. Här får du en arbetsplats med engagerade och kompetenta medarbetare, där vi arbetar efter att våra elever ska känna att skolan är meningsfull, hanterbar och begriplig. Vi är måna om varandra och arbetar för att skapa en arbetsplats där vi alla trivs och utvecklas.

Om uppdraget

Vi söker nu en musiklärare. Du ansvarar för skolans musikundervisning och får gärna arbeta ämnesövergripande. På vår skola finns en musiksal med flera grupprum och mycket instrument. 

Du ingår i ett av skolans arbetslag och du planerar, dokumenterar, analyserar, utvärderar och följer upp elevers utveckling. Arbetet innebär samarbete med skolans personal, lärare och elevhälsoteamet. Du ser dokumentation och bedömning av elevers kunskapsutveckling som en självklar del i ditt arbete och du utvecklar ständigt din undervisning som på så sätt leder till skolutveckling. 

Munkedals kommun kommer de närmaste åren satsa på programmering och då är musikämnet en del i satsningen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad musiklärare och har arbetat som musiklärare. Det är av stor vikt att du är en god ledare, har lätt för att samarbeta, är lyhörd för varje elevs behov samt är en trygg person. Vi värdesätter din flexibilitet och lösningsorienterade förmåga så att arbetet med eleverna utvecklas. På grund av programmeringssatsningen är kompetens inom området meriterande. 

Villkor

Vi vill att du uppvisar innan anställning ett utdrag ur belastningsregistret. Provanställning på tjänsten kan eventuellt komma att tillämpas. Vi genomför intervjuer löpande, skicka gärna din ansökan redan idag! 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Munkedal
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/17
Kontakt
  • Frida Sjöberg, 0524-18250
  • Wiveca Doyle, 0524-18251
Facklig företrädare
  • Lärarnas riksförbund, 0524-18000
Publicerat 2024-05-08
Sista ansökningsdag 2024-05-29

Tillbaka till lediga jobb